Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Kutusu ve içeriği tamdır, garantisi bitmiştir. Çok az kullandım diyebilirim ve taşındığım için boşa çıkmıştır. Takas düşünmüyorum arkadaşlar, sadece satılıktır... Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı Satılık Ps3 slim (320 gb ) + logitech Driving force gt ( logitech Driving force gt SATILDI ) Satılık LG HS201 LED Projektör ( SATILDI ) CYBORG R.A.T. 9 pili arıyorum........
quote:Orijinalden alıntı: cagataybas merhaba. kullanım saati nedir acaba lambanın? Kullanım saati oldukça azdır hocam, bakmadım ama 150-200 saat yoktur sanırım.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı Satılık Ps3 slim (320 gb ) + logitech Driving force gt ( logitech Driving force gt SATILDI ) Satılık LG HS201 LED Projektör ( SATILDI ) CYBORG R.A.T. 9 pili arıyorum........