Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic Mini Snow White Satın Al 10 Ağustos 2024 11:21 1 1 [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic Mini Snow White 23.02.2023 amazon/hema bilişim faturalı.Sıfır ayarında çiziksiz sorunsuz. Tüm parçaları eksiksiz.Tek kusuru ön panelindeki camı bardakla çarptım. El kesmeyecek ufak bir yer var. Fotoğrafta detay var.itx sisteme geçtiğim için satılık. Evde yer olsa satmayı da düşünmüyordum, çok güzel kasa. Lego gibi her istediğinizi yapabiliyorsunuz. Kasa hakkında istediğinizi sorabilirsiniz. Samsun içi elden satış önceliğim, kargo konusunda da sorun olacağını sanmıyorum. Sağlam bir kutusu var, olabildiğince güzel kargolarım.05426971863Fiyat: tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] YD Redmi Note 12 Pro + 5G 12/256 7500TL [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic Mini Snow White [SATILDI] [SATILIK] Meta Quest 3 128GB | 17000TL Surfshark Hesabı | Ekim 2025e kadar | Ortak Kullanım