Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Logitech F710 Satın Al 22 Şubat 2017 20:27 1 1 [SATILIK] Logitech F710 Yaklaşık 3 yıl önce aldığım logitech f710 gamepad imi satıyorum. 2 yıl önce xbox one aldığım için çok kullanmadım. Fatura ve kutu yoktur.İstanbul içi elden teslim tercih ediyorum. Kozmetik olarak resimlerde göründüğü gibidir. Yalnızca 3,5 mm jack xbox one joy stick ile takas olur. Üstü durumuna göre konuşulup fark verilir. Fiyatı çok uygun tuttum. Pazarlık yapan kişilere cevap verilmeyecektir. Resimleri malesef buraya yükleyemedim. Sahibinden ilanı aktif olunca link atarım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÜST DÜZEY OYUNCU VE YAYINCI SİSTEMİ [SATILDI] Satılık Be Quiet Silent Wing 3 Fan CableMOD Kupon [SATILDI] 011DXL-1 LIAN LI Upright Display Card Kits