Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G Pro X Superlight 6 Aylık/2321 Batch/KFG Satın Al 26 Haziran 2024 18:01 1 1 Logitech G Pro X Superlight 6 Aylık/2321 Batch/KFG Amazon üzerinden 10 Aralık tarihinde alındı. Yalnızca 5 ay kullandım. Superlight 2 modeline geçtiğimden satıyorum. Altındaki skatezleri ilk aldığımda Tiger ice v2 ile değiştirdim. Farenin herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır. İçi açılmamış temiz üründür. Herhangi bir tuş arızası yoktur. Double click sorunu yoktur. Aksesuarlı tamdır. Gripleri sadece bir iki gün kullandım beğenmedim ve geri yerine koydum.Güvenli şekilde havale sonrası paketleme yapıp kargolayabilirim. Takas tekliflerine açığım. Kargo alıcıya aittir. 2500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırıkkale, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] iPad Pro 6. Nesil Wi-Fi 128 GB 12.9 Tablet + Apple Pencil Zyxel VMG3625-T50B 1.5 Yıllık/KFG AMD Ryzen 7600X 1 Yıllık/KFG Logitech G Pro X Superlight 6 Aylık/2321 Batch/KFG