Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILIK] Logitech G29 6 Ay Garantili Kutulu Faturalı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Link
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
link atarmısınız ? bakalım
-
Sarı sitedekilerin çogu fake ve ankara dısında cogu. Yurtdısından getirilecek urunlerınde nakliye ve vergisi var. Boş yapacak baska konu bul hadi bakalım.
-
Edebini takın! Burası DH, yoruma açık ilanda yorumumu yapıyorum. Yok "boş yapıyor" yok "kendini akıllı zannediyor" bu ne biçim üsluptur! Çocuk musun?
YENİ VERSİYONU ÇIKAN, (G923) 6 YIL ÖNCESİNİN TEKNOLOJİ OLAN G29'UN 2. EL EDERİ EN FAZLA 2000 LİRADIR. BU FİYATA ALACAK ADAM BU FORUMDA TA-NI-MI-YOR-UM! Haydi sarı siteye, gerçi orda da şansın yok. Haydi Letgo'ya.
Blokladım, üslubunla ilgili gerekli yerlere şikayetimi de yaptım. Burası olgun insanların, saygı çerçevesinde bir birilerine yardım ettiği, gerektiğinde hadlerini aşmadan tartıştıkları bir forumdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 13 Nisan 2021; 9:34:2 > -
Bos yapiyorsun ilan satarken pahaliya alirken olu fiyatina almaya calisiyorsun kendini akilli saniyorsun. dedigin bilgilere uygun link atmadin nedense olmadigindan olmasin ? .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Edebini takın! Burası DH, yoruma açık ilanda yorumumu yapıyorum. Yok "boş yapıyor" yok "kendini akıllı zannediyor" bu ne biçim üsluptur! Çocuk musun? YENİ VERSİYONU ÇIKAN, (G923) 6 YIL ÖNCESİNİN TEKNOLOJİ OLAN G29'UN 2. EL EDERİ EN FAZLA 2000 LİRADIR. BU FİYATA ALACAK ADAM BU FORUMDA TA-NI-MI-YOR-UM! Haydi sarı siteye, gerçi orda da şansın yok. Haydi Letgo'ya. Blokladım, üslubunla ilgili gerekli yerlere şikayetimi de yaptım. Burası olgun insanların, saygı çerçevesinde bir birilerine yardım ettiği, gerektiğinde hadlerini aşmadan tartıştıkları bir forumdur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X