Şimdi Ara

Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmadığım ve kutusunda duran mouselarımı satıyorum. Hepsi sorunsuz olarak çalışmakta. Bütün mouselar sadece denemek amaçlı, çok az kullandım ve kutusuna kaldırdım. Yakın çekim fotoğraflarını ekledim, temizliklerinden anlarsınız. Mouseların garanti süreçleri devam etmemektedir.

Logitech Mx Master 2S
    Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310

Resmi site linki:
    www.logitech.com
    Usta Kullanıcılar için Logitech MX Master 2 Kablosuz Mouse
    https://www.logitech.com/tr-tr/product/mx-master-2s-flow

MX Master 2S fiyat: 470 TL

Logitech G403
    Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310

Türkçe sitesi yok sanırım artık :
    Logitech G403 Fiyat: Forum dışına satıldı.

Steelseries Rival 310
    Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310Satılık Logitech MX Master 2s + SS Rival 310

Resmi site linki:
    steelseries
    Rival 310: Espor için Tasarlanmış Oyuncu Mouse
    https://tr.steelseries.com/gaming-mice/rival-310

Steelseries Rival 310 Fiyat : 250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 8 Ekim 2020; 0:33:8 >

• 8. fotoğraf, çok az kullanılmış hali mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

8. fotoğraf, çok az kullanılmış hali mi ?
    O dönem kullanılan yüzey fazla çizmiş olabilir kaydıraçları/skatez leri ki skatezlerin yapısına göre de yıpranma payları değişkenlik gösterir. Kendi kullandığım mouse a (Zowie FK1+) kutusundan çıkan yedek skatezleri taktım 2. haftada çizildi/eridi, bastırmadan kullanmama rağmen, hem de kumaş mouse padde, çünkü fazla yumuşaklar. İnsanları kandırmak istesem o fotoğrafı koymam. Ne kadar kullandığımı ben biliyorum siz değil. Sonradan sıfır skatez alıp taksam anlama şansınız var mı ne kadar kullanıldığını? Çok kullanılmış mouse un sadece skatezleri mi erir? Ben her açıdan fotoğraflarını koydum mouseların akıllarda soru işareti kalmasın diye. Özet olarak bu tarz laf sokma çabalarına gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.