Şimdi Ara

Satılık Lumia 920 Black - Ankara #650TL#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Lumia 920 Black - Ankara #650TL#
    Arkadaşlar Ankara'da kendi kullandığım Siyah Lumia 920 satılıktır.
    Kutu içeriği kulaklık hariç tamdır. Faturası ve 12 ay daha garantisi vardır. Cihaz TELESES'ten alınmadır, teleservice,nokia türkiye garantilidir.
    kondisyon olarak 9/10 dur, sadece sol üstünde 2mm kadar bir ezilme vardır, kullanıma ya da kozmetiğe bir zararı yoktur.
    Cihazın yanında Nokia CC1043 siyah kılıf+MOSHI arka kapak verilecektir. Cihazın ekranı Zagg invisible shield la kaplıdır.

Cihazı öncelik olarak Ankara'da elden satmak istiyorum,alacak kişi bakarak inceleyerek alırsa daha iyi olur iki taraf için de.
    Şehir dışı satışlarda önce havale sonra kargo kuralı geçerlidir.
    Fiyatı 650TL dir.Pazarlık payı ciddi alıcılara vardır
    Komisyon yoluyla diğer sitelerden satılabilir.
    İletişim PM den ya da 0545 425 00 35 SMS yoluyla ulaşabilirsiniz.

Cihazın Resimleri:
    http://imgim.com/20131107_165000.jpg
    http://pho.to/45PAc
    http://imgim.com/20131107_165032.jpg
    http://pho.to/45PE0

[2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir yada ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir. Polemiğe giren üyelerin de mesajları silinmektedir, ilanları kilitlenebilmektedir.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Kasım 2013 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Telefon iyi durumda fiyatıda uygun hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Telefon iyi durumda fiyatıda uygun hayırlı satışlar.

Sağ olun hocam bu fiyata rağmen hala ölü fiyat teklifleri geliyor kendim kullanıcam valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Telefon iyi durumda fiyatıda uygun hayırlı satışlar.

Sağ olun hocam bu fiyata rağmen hala ölü fiyat teklifleri geliyor kendim kullanıcam valla

Millet ölmüş eşşek arıyor.Hocam eğer o miktar acil lazım değilse daha ucuza vermeyin gördüğüm kadarıyla cihazınız temiz düzgün.Kendini kullanın bende 920 olmasa alırdım temmuzda 800 küsüre almıştım memnunum. Maaşallah yüzümü kara çıkarmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ankaradayım hazır gelmişken cihazı görmek isterim.Etimesguttayım.Yarın ptt ye param yatacak.Elimde xt910 var onu da bi ara satışa çıkartabilirim.Yada takas düşünürmüsünüz ? Üstüne vermek kaydıyla tabiiki.Benim cihazı 0 dan ayırt edemezsiniz 15 ay civarı garantisi var.Vatan pc den alınma..Kılıflı kullanıldı.Kozmetik 10 üzeründen 9.9 dur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Dostum ankaradayım hazır gelmişken cihazı görmek isterim.Etimesguttayım.Yarın ptt ye param yatacak.Elimde xt910 var onu da bi ara satışa çıkartabilirim.Yada takas düşünürmüsünüz ? Üstüne vermek kaydıyla tabiiki.Benim cihazı 0 dan ayırt edemezsiniz 15 ay civarı garantisi var.Vatan pc den alınma..Kılıflı kullanıldı.Kozmetik 10 üzeründen 9.9 dur yani.

Yok hocam o modeli istemiyorum nakit satıyorum.

• forumdan akgolo nickli onur arkadasa satilmistir,hayirli olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.