Şimdi Ara

SATILIK > M3N78-VM & X4 965

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM2/AM2+ AMD / Intel #AMD Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK > M3N78-VM & X4 965

Merhabalar...

Kızımın minecraft oynadığı pc yi yüksek TDP değerleri yüzünden dağıtıp daha düşük TDP ile aynı performansı veren bir sisteme çevirme düşüncesine girdim.

Sistemin diğer parçaları için dükkanıma bakabilirsiniz.

Ürün : M3N78-VM anakart + Phenom II x4 965 işlemci ve 6GB 800mhz ram (anakart arka ses soketi sanırım calısmıyor.HDMI'den ve USB kulaklıkla kullandıgımdan toz tıkamıs olabilir. Calısmıyor kabul edelim.)

Durum : 2. el çalışır halde.

NOT : Ramlar 2 adet kvr800d2n6/2g şeklinde diğer ikisi 1gb mutelif markalar.Ramların 1gb olanlarından birisi bozuk desem değil sağlam desem değil ne gibi sorun var derseniz örneğin 3-5 ay kullanım sonrası bazen boot ekranında ram taraması yaparken pc donuyor. Ram'ları cıkarıp takınca düzeliyor.Anakartla alakalı durum değil çünki 4x2gb şeklinde kvr800d2n6 takılıydı onlarla sorunsuz kullanıldı bu ram setinden bitanesi bir denyoluk yapıyor asla hiç açılmamazlık yok ayda senede birkere dediğim durum oluyor.

Test : İstediğiniz test videosu gönderilir.Memtest çok uzun sürdüğü için onu istemeyin yeter zaten açıkca olan durumu belirttim söylemesem belki kimse farketmez bile ama ben pimpirik insanım.

Kargo : Alıcı öder.

Fiyat : 350 TL

Almak düşünmek isteyen pm atsın aşşası yukarısı veya takas ürünü konusulur.

şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünler EG2077 nicki üyeye satılmıştır. Kargo biraz geç yapılacağından konuyu satıldı ya çekmem biraz süre alıcak. Bilgilendirme amaçlı bu yazıyı ekledim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.