Şimdi Ara

Satılık Macbook A1181 Beyaz Core Duo 1.83 GHz - 2 GB RAM - 60 GB HDD [Satıldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tertemiz Kullanılmış Macbook A1181 Beyaz
    Core 2 Duo 1.83 GHz - 2 GB DDR2 667 MHz Kingston RAM - 60 GB HDD

Lütfen sağlıklı bir alışveriş ve kendi paranızın değeri adına aşağıdaki açıklamaların tamamını okuyunuz.

Bilgisayarlarıma hep iyi baktığım için ürün gerçekten çok temiz kullanılmış durumdadır. Resimlerden de durumu görebileceksinizdir. Hiç bir kayda değer sorunu bulunmamaktadır. Ne çizik, ne kırık, ne de çatlak. Sadece üst kapakta çok dikkatli ve ışığın kırılmasıyla görebileceğiniz kullanıma bağlı çok az sürtünme izleri bulunmaktadır. Bu sürtünme izleri çoğu notebookların/netbookların ve özellikle beyaz macbookların maalesef kaderidir. Orjinal kutusu ve tüm orjinal yan ürünleri (Orjinal şarj cihazı, şarj cihazı uzun kablolu fiş aparatı, şarj cihazı ek fiş aparatı, uzaktan kumanda, kurulum DVD'leri ve kitapçıklar) ile birlikte gönderilecektir. Ürün için istediğim fiyat zaten çok uygun dolayısıyla hiç bir indirim ya da takas söz konusu değildir, lütfen bu konuda mesaj atmayınız. Alışveriş yine Gittigidiyor üzerinden tamamlanmak şartıyla İzmir içerisinde elden teslim alınabilir. Ürün üzerinde Leopard 10.5.6 kuruludur. Ürünü aldığımda ilk iş olarak 2 x 256 MB olan ramleri 2 x 1 GB DDR2 667 MHz Kingston ramler ile değiştirdim. Lütfen diğer tüm sorularınız için mesaj atmaktan çekinmeyiniz.

Önemli: Pil ömrünü yüksek performans ile kullanım süresince 3 saat olarak ölçümledim. Bootcamp ile sorunsuz şekilde ayrıca bir Windows 7 kurmak mümkündür. Fakat bu işlem için harddisk'in upgrade edilmesini öneririm.

Ürün Fiyatı: 550 TL
    Gittigidiyor: 610 TL (http://urun.gittigidiyor.com/Macbook-A1181-C2D-1-83-2-GB-RAM-60-GB-HDD_W0QQidZZ41412239)
    Resimler: http://www.aybars.tk/macbooks/b/index.html
    İletişim: 0506 906 66 66 - Murat Aybars

Ürünün tüm teknik özellikleri:
    Intel Core Duo 1.83 GHz (T2400 L2 2MB)
    2 x 1 GB DDR2 667 MHz Kingston RAM
    60 GB 5400 RPM SATA
    Intel GMA 950 Max:256 MB RAM
    13.3" Widescreeen (Max. Çözünürlük: 1280 x 800)
    8X CD-RW / DVD-R Combo Kızaksız (Slot-loading)
    10/100/1000 Base-T Ethernet
    802.11a/b/g Wireless (AirPort)
    EDR 2.0+ Bluetooth
    2 x USB 2.0 Port
    55W Li-Poly Pil (En az 2.5 Saat / En Fazla: 6 Saat)
    Yükseklik: 2.75 CM / Genişlik: 32.5 CM / Derinlik: 22.7 CM
    2.36 KG Ortalama Ağırlık

Dikkat: Aşağıdaki farklar ile ürün içerisindeki diski değiştirip tekrar OSX kurup öyle gönderebilirim. İçerisinden çıkacak 60 GB SATA HDD'yi harici olarak kullanabileceğiniz aparatı hediye edeceğim. (Aşağıda belirtilen ürünler ayrı bir satış olarak açılacaktır.)
    Seagate 320 GB, 5400 RPM, 8 MB Cache SATA - Ek 120 TL
    Seagate 320 GB, 7200 RPM, 16 MB Cache SATA - Ek 140 TL
    Seagate 500 GB, 5400 RPM, 8 MB Cache SATA - Ek 155 TL
    Seagate 500 GB, 7200 RPM, 16 MB Cache SATA - Ek 165 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsm -- 29 Mart 2012; 23:21:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm
  • PM
  • evrenel, funkslap
    PM'ler cevaplandı.

• Piem. Bu arada işlemci T5600 olmalı.
  • Hocam önemli bir noktaya değindin. Aynı model 1.83'te iki tip var. t2400 VT desteklemiyor, t5600 destekliyor. Ben de meraklandım şimdi cevap bekliyoruz
  • Yanlış yazmışım, haklısınız. CPU Core Duo T2400 olacak. Fakat VT ile nasıl bir işiniz olacak Macbook'ta onu anlamadım? Keza T2400'de de VT bulunuyor. Referans: (http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27235)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsm -- 26 Haziran 2011; 20:15:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam vmware'da çeşitli linux dağıtımları denediğim oluyor. Tam kurulum yapmak çoğu zaman işime gelmiyor. İşlemciyi de yanlış bakmışım kusuruma bakmayın
  • funkslap,
    Estağfurullah, ne demek. Fakat işin güzel tarafı MAC OSx'de Bootcamp gibi mucuzevi bir program var. Aynı disk üzerinde farklı tipte dosya sistemleri ile birden fazla boot seçenekli işletim sistemleri kurmanız mümkün. Keza bu konuda seçiminiz VMWare dahi olsa işlemci VT-X destekliyor.

• O zaman bir PM daha
  • Aldım gitti.
  • Aynı üründen bir tane daha az hasarlı vardı Sintai her ikisini de satın aldı, hayırlı olması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsm -- 26 Haziran 2011; 21:11:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

hayırlısı olsun insallah bi yerlerde 700 800 liraya satarken gormeyiz alip satis yapacaksa tabi :(

+1
  • s_s64,
    Kusura bakmayın ama ben bu tavırlara anlam yüklemekte oldukça zorlanıyorum. "Çok ihtiyacım vardı" "Gözüm kaldı" diyorsunuz daha mesajı okumamışsınız ilk işiniz bana takas teklif etmek oldu. Tüm yazıdan çok büyük, kalın ve altılı çizili olmasına rağmen "Görmedim" dediniz 3. mesajınız bana 500 TL teklif etmek oldu. Kusura bakmayın ben de aynen sizin gibi öğrenciyim belirlediğim fiyata satmak durumundayım. Sırf bu sebeplerden dolayı da "hayırlısı olsun insallah bi yerlerde 700 800 liraya satarken gormeyiz alip satis yapacaksa tabi :( " gibi provokatif konuşmalara cevap vermekten kendimi alıkoyamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsm -- 26 Haziran 2011; 22:15:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

burada alan arkadasin mayeti niyeti bellidir. ben acik ve net bir dille ihtiyacimin cok oldugunu soyledim sadece kismet degilmis alan almis satan satmis hayırlısı olsun. gozum kaldi cihazda yalan degil 50 liram daha olsaydida hic mirin kirin edeceginizi dusunmeden verebilseydim. ben gene soyluyorum benim amacim baskalari gibi buradan kelepir niteliginde cihaz alip baska sitelerde veya yine bu site uzerinden + fiyat cekip satmak degil ben burada ticaret icin degil keyfi olarak alisveris yapiyorum..

Sevgili kardeşim benimle ilgili bir derdiniz mi var?!
  • Hocam arkadaş muhtemelen kimseye sataşmak için dememiştir. Ticaretini yapmak da ayıp değildir zaten. Sizin ilanlara bakınca açıkçası benim de düşündüğüm odur aslında. Fakat burada herkes serbest olduğundan yapabilirsiniz sıkıntı yok, kimse de karışamaz. Arkadaş kaçırdığı fırsattan dolayı üzüntüsünü belirtmiş, e haliyle ticaretini yaptığınızı düşünüp, alım gücünüzün daha yüksek olacağını hesaba katarak, "yine dükkana gitti" gibi bir düşünceye kapılmış olabilir. Kaldı ki bu da çok yaygın bir düşünce. Bu işin ticaretini yapanlar çok iyi yapıyor, az sermayem olsa ben de gireceğim bu işlere. Fakat benim i7'li GTX295'li makinama kral olduğu zamanında 700-800TL teklif verenler de bol olduğundan, ister istemez bir ön yargı ve bu işi yapanlara bir genel yakıştırma ortaya çıkıyor. Açıkçası ben 1 tanesini almayı düşünüyordum, denk gelmedi, ama denk gelseydi ve ikinciden de haberim olsaydı, ikisini de alır, birini kullanır diğerini satardım.

Makineler gerçekten gitmesi gereken fiyatlardan gitti. Benim burada hoşuma giden odur. Halen 800-900TL gibi komik rakamlar isteyenler var bu makinelere. Onlara da bir ders olur umarım. Alana da satana da hayırlı olsun.

Sintai, eğer cidden ticaretini yapıyosan lütfen bir PM at, dükkanındaki ilandakini veya bunlardan birini almak isterim, bu aralar bu fiyatlarda bir makineye ihtiyacım var.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.