Şimdi Ara

Satılık Mage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grim batol da full epic mage full tr1 + robe of volatile power var uzun süredir oynamıyorum acc kapalı isteyen satın alıp account u açtırabilir şu an frozen.. acc hakkında soruları olanlar burdan sorabilir ciddi düşünenlerede msn imi verebilirim.. :)

• aga sen bi fiyatı ver cidiyetimize karar verelim yada sen bana pmden msn ver ordan konuşalım fiyat konusunu !
  • ok pm attım msn i kaydedersin 200 milyondan aşşa satmamayı düşünüyorum ab av exalted 2 tane epic binek nature resist itemlar fire resist item lar neyse bunlar msn den konuşulacak şeyler ciddi ilgilenenlerle irtibata geçerim..
  • 200 mü Valla itemini flan bilmemde Bence bi oyun için komik bi rakam olmuş lütfen satılırsa burdn duyurda biraz güleyim
    Yinede ilgilendin için saol ama 200 beni aşar!
  • ne komigi zaten oyun 100 milyona almıstır karakterin sahibi bi de üstünde o kadar emegi ,epic itemı var 200 cok makul ,arkadas 500 milyona sattı t2 mageini.
  • Hiç oynamayan adamlar anlamıyo çok pahalı zannediyor
    halbüki nelerden satıyolar karakterleri bendeo kadar emek verdim
    ama bırakıcam arada bi 100 milyon karım olsun dimi yani komik felan diil:)
    200$ a satıyo benim bir arkadaş benden daha kötü bir karakterini
    ben hemen elimden çıksın diyorum..
  • oynamadığı, piyasasını bilmediğiniz oyunlar hakkında yorum yapanlara hastayım. Seni aşan herşey komik geliyorsa gg sana.

Bu arada Ally,Horde,Female,Male gibi bilgileri verirsen talip olabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirva -- 11 Temmuz 2006; 13:35:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 200 iyi bi fiyat bence full epic derken herşeyiyle mi epci ?

yani trinketinden wand'ına kadar epic mi ?

bide üstüdeki itemları yada .. krakterin profili için allakhazamdan link verirsen sevinirim...
  • Pm attım cevaplarsan sevinirim.
  • Undead Mage Male 2 bineği var kurt ve undead.tr1 set olarak full wand trinket epic diil
    alcmy herb sağlam potion lar yapabiliyor bunlarıda yaziyimde.. gerisini msn e bırakalım.ayriyetten şu an full fire ve üzerinde %13 crit var itemlarından oyunu bilen varsa volatile power robe var
  • bence bi oyuna aşırı !!![bu benim fikrim] bu fiyatı verenede ben gülerim tabiki ben böle düşünüyorum !!!
    ama tabi wow a hayatını adıyan arkadaşlara gerçek dünya yokmuş gibide gele bilir !o yüzden verebilirler bu parayı !
  • Kardeşim allakhazam dan profili yüklemem icin karakteri açmam gerekiyor yaşadıgım kredi kartı sorunu yüzünden karakter şu an açık diil o yüzden sizlere profil veremicem ama birebir anlattıgıma emin olabilirsiniz
    yani herşeyiyle 200 milyondan daha fazla edebilecek bir karakter en azından bundan emin olun paraya ihtiyacım oldugundan 200 e satıyorum yoksa millet azını dolardan açıyor.
  • talibiz bi görüşelim ÖM attım =)
  • pm
  • fıyat gayet makul tier 1 var dıye hele bı 0 dan basla level 60 ol sora adam gıbı guıld bul sora tıer set tamamlada gorek.. bu 1 olsun gene cok zor...fıyat cok makul hayırlı satıslar...
  • Yav hazır çar alınca ne zevki çıkacak bence tabii
  • furka sımdı kımısı var zamanı cok kımısı var zamanı yok kımısı var pvp sever kımısı var saatlerce ınstancedan keyıf alır...cok degısken oldugu ıcın sen zevkı olmaz dıyosun demekkı zamanın var ve kasabılcegıne ınanıyosun..benım zamanım yok mesela hazır almayı tercıh ederım zaten quest yaparak bırsey elde etmezsın.. ha hazır char alınca butun ınstanceları bıkere kez..harıtayı bı turla epıc mountla tamam.. zaten ılk charı level 60 alan adam ogrenmek ıcın 1 ay harcar oda 0 dan level 60 char yapmak ıcın zamanla esıt..degısen bırsey olmuo alanda bı affalar merak etme..
  • 2milyar 100milyona satılan char biliyorum... arap seyhi aldı hatta...yokolucu charın ismi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demiryulek -- 14 Temmuz 2006; 1:32:02 >
  • haha ben bu arapların aklına .... 2 milyar yaw ... git bi kole getir su charı 3 günde 60 yap yoksa kelleni alırım de tamam al sana beleş lvl 60 char sonra instanceleri yap yoksa kelleni alırım de al işte mis gibi char :P ne gerek var 2milyara artık meslek haline geldi oyun :P birini tanıom arkadas türkiyeye geldi bu yaz parasını wow karakteri yapıp satarak kazanmış :P
  • oha iki milyarmı ? gg ona ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.