Şimdi Ara

Satılık Meizu m3 note füme uluslararası sürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 günlük m3 note satılıktır uluslar arası sürüm 3 GB ram ve 32 GB hafızalıdır

şimdiden söyleyim 1000 tl ye sıfırı satılıyor diye gelmeyin türkiyedekiler 2 gb ram 16gb hafızalı. ilanımı karalayacak şeyler yazmayın rica ediyorum düşüncelerinizi içinizde tutun almak isteyen ilgilenen yazsın sadece

fiyat 899 düşünüyorum pazarlık yok takas teklifine lenovo vibe p1 3gb ram li olan model olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• demek 899 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

demek 899 TL

ne oldu ne demek istediniz umarım yukardaki yazıya rağmen çamur atan boş bir insan değilsiniz
  • bırakın bu üçkağıtçı yalancı vakit hırsızını alışveriş yapmayın eski üyeyim diye insanlarla dalga geçip zamanlarını çalıyor gereksiz bir satıcı
  • sen anlaştığımız halde ürünü göndermedin vakit çalıyor diyorsun bana sen vakit çalıyorsun arıyorum açmıyorsun kaç kez aradım cevap bile vermedin kesin başkasına daha fazlaya satmışındır ondan
    satıcıda sensin ben alıcıyım kafan karıştı herhalde elin ayağına dolandı
  • canakan kullanıcısına yanıt
    ilanlarıma bakarsan hala duruyor ne olursa olsun senin yalancı olduğun gerçeğini değiştirmez yalan söyleyen bir insan hertürlü sahtekarlığı yapar onun için güvenilmezsin
  • heh ben sana ürünü yollamadın telefonuma bakmadın buna güvenmeyin dedim diye satışıma gelip neden karşı tepki yapmak zorundasın ki sana bişeymi sattım göndermedim ? daha önce alışveriş yaptığım insanlar belli bir sıkıntısı olan sorar karşıdakine ne kadar özverili olduğumu görürler senin için ben alışveriş yapmış biri olarak arkanda durmucam herkeze kötülücem artık yeni bir hesap açıp gelirsin başka isimle ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    kardeşim sen ptt gittim sordum demedin mi gitmemişin bu yalan söylemektir. istediğini yap bak daha yani konsol sattım oyun sattım 2 dakka önce benide bilen bilir sen kendine dikkat et ben senle uğraşırsam bırak formu izmirde bile iş yapamazsın hadi sen kumda oynamaya devam et abicim sana hayırlı satışlar sağdan git belki tokatlayacağın rahatça yalan söyleyebileceğin birine denk gelirsin
  • ben gidip sordum kendimde kullanıyorum yalan söyleyecek bir durum yok niye gitmeyim ps4 oyunu senden alırken neden benim sattığım telefona geliyorsun da yazıyorsun seninle ne alakası var bu durumun :) belli kişiliğin zaten elinden geleni ardına koyma klavye delikanlısı seni. telefonuma bakmayıp satıcam diyip satmayım beni oyalayan sensin hee havale yap para gelsin ben sana oyunları yollarım diyorsun kapıda ödemeli yolla diyince olmuyor diyorsun niye dolandıramıcakmısın insanı ondanmı olmuyor bu kadar insan kapıda ödemeli yollarken sen neden yollayamıyorsun git kendine başka yoluncak kaz bul. ürün gelmeden para falan yok sana gelipte satış yaptığım konuların altına yorum yazma ben sana bişey satmadım beni kötüleyemezsin
    aga klavye delikanlısı diyorsun benim adresim belli işim belli sen sorduğun memurun ismini versene ptt de ben burdan ulaşayım buraya yazmamın nedeni insanların senin ne mal olduğunu ögrenmesi yalanla bi yere kadar hep ben yaptım diyorsun hiç sube isim kişi söyleyemiyorsun sen dedin seninle uğraşıcam diye gel uşras paşam yiyorsa tekrar söylüyorum kuşadası emniyet müdürlüğünün yanındayım öğlen 3 sabah 5 gel aslanım göster delikanlılığını
  •  Satılık Meizu m3 note füme uluslararası sürüm

bu mesajdan sonra hala yüzsüzlük yapıp kendini haklı çıkarmaya çalışmazsın umarım dolandırıcı olduğunun kanıtıdır şimdi şartlı ödemeli gönderdim geldim fişide burada
    kendin yazıyon kendin oynuyon senin anlaşman varmış yeğen bide laf konuşuyo allah bilir sen faturada göstermişindir.
  • herhangi bir anlaşmam yok normal müşteriyim üstte sağda normal kargo diye yazıyor zaten. bırak artık kendini haklı çıkarma çabalarını. hani karşı ödemeli olmuyordu ? ürün çinden gelen kulaklık herhangi bir faturası yok bende hastane çalışanıyım vergi levham yok ;) yollayan yolluyor telefonlara cevap vermemezlik yapmıyorum senin gibi . dolandırıcı herif
    yeğen sordum zaten sen ptt müşterisiymişin hesapların varmış normal kargo yazıcak tabi ne yazıcak başka yalan abidesi sen hem ptt müşterisi ol hemde normal müşteriyim de uyanık
  • ptt musterisi nedir ya oyle bir kavram mi var kendini hakli cikarmaya calisma bosuna herhangi biri adinada yollanir illa onuda mi ispatlayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.