Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Meta Quest 2 - 128 GB Satın Al 1 Ağustos 2024 12:09 1 1 Satılık Meta Quest 2 - 128 GB Cihazı yurtdışından aldım, 1 yıldır oynayacağım tüm oyunları bitirdim, şu sıralar iş güçten pek vakit ayıramadığımdan satmak istiyorum. Cihazın kutusu duruyor, orijinal kollarının yanı sıra 80 dolar değerinde Oculus Link kablosunu da cihazla birlikte vereceğim. Hem şarj etmek, hem şarjdayken rahatça oyun oynayabilmek (kablo baya bir uzun) hem de PC'ye kolayca bağlanabilmek için bu kablo çok kullanışlı oluyor. Temiz, sorunsuz bir cihaz. Takas, vb. teklif etmeyin lütfen. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Meta Quest 2 - 128 GB Satılık XBOX Series X - Tek Kol (-KİRALIK OYUNLAR-) KENA: BRIDGE OF SPIRITS, DEATHLOOP ve dahası ... (-- KİRALIK PS5 OYUNLAR -- ) Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar - Türkçe- KİRALIK - Secondary Hesap: Günlük 6.5 TL!