Şimdi Ara

SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar
    MSI B450 TOMAHAWK MAX: 2350 TL

KİNGSTON FURY BEAST 16 GB (2x8) 3600 MHZ CL17: 1300 TL

XPG CORE REACTOR 650W GOLD: 1650 TL

CORSAİR H110i GTX 280mm: 1800 TL

NOCTUA 1x NF-A14 FLX ve 1x NF-A14 PWM: 1100 TL

Ürünlerin Bilgileri:

Anakart sorunsuz çalışıyor, arka braketi ve sata kablosu duruyor. Şubat ayında buradan bir arkadaştan almıştım. Kutu fatura yok.

Ramler de aynı şekilde sorunsuz. Bu haziran ayında hepsiburadadan sıfır almıştım. 20 Aydan fazla garantisi var. Kutu fatura mevcut.

Psuyu bilen bilir, gold sertifikaya sahip dahilinde en verimli ve sağlam komponentler kullanıldığından tier-a seviyesinde. Tek kusuru orijinal power kablosu kayıp ama ondan daha kalın ve uzun kaliteli bir power kablosuyla göndereceğim. Kafasına takılan garanti ile uğraşıp isteyebilir onun haricinde tüm kabloları tam. Yaklaşık 7 yıl global garantisi kaldı, incehesap faturalı. Kutusu duruyor.

Sıvı soğutucu sıkıntısız iyi bir aıo. Araştırabilirsiniz zamanının önde gelenlerinden. Pompa RGB'si çalışıyor. 1366, 1151, 2066, AM3 ve AM4 aparatları mevcut. Tek bir nüans var, fanın birinin bir yaprağı sisteme takarken kırdım. Sonrasında endüstriyel yapıştırıcı ile yapıştırdım. Gayet muntazam oldu, ses veya yalpa yapmıyor. Kutu fatura yok ama gayet sağlam bir şekilde kargolayabilirim.

Fanlar, Flx modelin kutusu aparatları kabloları tamamı duruyor. Pwm olan fotoğraflardaki egzoz fan. Onun kutusu yok. Ayrıca bahse konu pwm modelin kablosu kendi orijinal uzatma kablosuyla işlemli. 2 Fanın da hiçbir sorunu yok.

Kargo & Teslimat:

Kahramanmaraş ve Antalya içi elden teslim edebilirim. Diğer illere toplu alımda kargo benden, tekli alımda indirimli 75tl. Ek olarak fiyatları ürünlerin piyasalarını araştırıp koydum pazarlık düşünmüyorum.

SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9000 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya, Kepez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• Up

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.