Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Msi carbon ek-x z490 ve 10700k Satın Al 28 Mayıs 2021 02:27 1 1 Satılık Msi carbon ek-x z490 ve 10700k Merhaba arkadaşlar ilan yalın olacak ilgileneler numaradan ulaşabilir eski bir üyeyim(2007). Referanslarım dan da anlaşılır. msi z490 Carbon ek x olarak geçiyor ürünü sıfır olarak satın aldım. 3-5 ay oyun oynanmıştır. Kartın özellikleri sitelerde mevcuttur. Fatura ve kutu içeriği eksiksizdir. Artık zaman ayıramıyorum bilgisayara bu yüzden satıyorum. Önemli bir not paylaşayım kartı custom sıvı soğutma kuracak olanlar alabilir. Aksine kullanamazsınız kendine ait ekwb nin işlemci soğutma bloğu vardır ve gerçekten de tecrübelerim doğrultusunda gayet bir çok firmanın üstünde bir bloktur. Zaten ek-wb kalitesini de konuşturmuştur. Blok argb aydınlatmalıdır. Dışardan alsanız en az 800₺ gibi bir mebla Ödemiş olursunuz. Belkide daha fazla ödersiniz. işlemci ise 10700k sıfır forumdan almıştım. 3 yıl uluslar arası garantiye sahiptir. Kutusu vardır. Msi anakartım ile beraber kullanılmıştır. 4.2 ghz standart kullanıldı ve max 40’ yukarısına çıkmadı. Dediğim gibi sadece oyun amaçlı kullandım. işlemci ve anakart birlikte satılıktır ve istediğim fiyat 5000₺ Dir. Herkese kolay gelsin arkadaşlar 0531 340 76 91 Savaş SIRTLISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Adata XPG SPECTRIX D60G 16 GB (2x8) 4133 MHz DDR4*X2 EK-WB CUSTOM SIVI SOĞUTMA VE EKİPMANLARI Satılık Msi carbon ek-x z490 ve 10700k TAKAS İLE ALINIK CORSAİR WHİTE RGB RAM 32GB