Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK->> MSI GM08 Mouse Satın Al 14 Ekim 2022 20:42 1 1 SATILIK->> MSI GM08 Mouse Herkese selamlarGeçen sene AmazonTR üzerinden aldığım fareyi fazlalık sebebi ile satıyorum.Fareyi Laptop için almıştım ama laptobu fazla kullanma fırsatım olmadı. Bu yüzden fare çok az kullanılmış diyebiliriz.Aksarayın Ortaköy/Ağaçören ilçelerinden elden teslim edebilirim. Onun dışında havale/EFT sonrası aynı gün içerisinde kargolarım.İstediğim Fiyat : Satış yapılıp kargoya verildi, alıcıya ulaşması bekleniyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 140 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aksaray Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tp-Link Archer TX55E Wifi Adaptör [SATILDI] Ryzen 3 Pro 2200G [SATILDI] Asrock X370-itx Anakart [SATILDI] Satılık --> Sapphire Nitro+ Rx 6800 xt 16Gb