Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK MSI PRO Z690-A WİFİ DDR4 Satın Al 19 Mart 2024 23:40 1 1 SATILIK MSI PRO Z690-A WİFİ DDR4 Ürün çok temiz durumda sadece 3 ay kullanılmıştır. Amd sisteme geçildiğinden kenarda boş yatmaktadır. Yaklaşık 6-7 ay daha garantisi devam etmektedir ama faturasını bulamadım. Muhtemelen seri numarasından sorgulanabiliyordur diye düşünüyorum.(Teknobiyotik üstünden diye hatırlıyorum.) DDR4 versiyondur. Usb ile bios update özelliğine sahiptir. Yeni nesil 14. seri intel işlemciler ile kullanılabilir. Kutusu, aynası herşeyi durmaktadır.İstediğim fiyat : 4500tl.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : Uşak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Zotac Rtx 4070 Tİ Trinity Türkiye Garantili 22.000 TL [SATILDI] Satılık Ps4 Slim 500GB FW 9.60 Kırık Versiyon [SATILDI] SATILIK FAT KASA PS4 9.0 KIRIK 2 KOLLU [SATILDI] Satılık Asus Rog Strix 3080 Tİ GAMING OC 12GB