Şimdi Ara

(Satılık) MSI R9 390X 8 GB sıfır ayarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba Arkadaşlar,

Ürün eksen çıkışlıdır. 2015 Kasım faturalıdır ama aralığa doğru servise gidip gelmiştir. Gpu performans sıkıntısı olduğu onaylanmış yerine sıfır verilmiştir. çok kullanılmamıştır toplamda 4 - 5 oyun oynanmıştır.

MSI garantisini bilen bilir, direk değişim gibi bir avantajları var. Ve gerçekten çok ilgililer 5 günde değişimden sıfırı gelmişti.

https://www.youtube.com...CSAgrpDuAdxfIOj7eZEGSLA

İlk aldığım zamanlar çok heves yaptıydım dying light falan indirdiydim sırf kartın gücünü göreyim diye o videoda ki yerden ötesine gidemedim hala.
    1 kere oc yaptım voltaj vermeden yaklaşık 100 mhz falan etkisini görmek için.
    Onunda videosu var profilde. Hitman absolution standart frekans ve oc'li frekans olmak üzere (100 mhzde oc sayılıyorsa tabi :D) 2 adet benchmark var.

Fiyat: 1300 TL'dir.

İstanbul b.evlerdeyim.
    Havale sonrası kargoda olabilir ama tabiki elden daha matıklı alan arkadaşında içinin rahat olması açısından.
    İyi Forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• sıfırı kaça ki uçmuşsun baya
  • Değişiyor stok kalmadı doğru düzgün hiçbiryerde. Stoklar bitmeden önce 1750den aşağı yoktu. Sapphireler bile 1450-1600 arası srok olan yer bulursan.
    Asus dc3 var eksende tek kalmış ama satılmıyor 1 haftadır sanırım iade ürünü. O baya uygun 1,370 civarı fiyatı isteyen alabilir oradan.

Uçmadım stok varken fiyat neyse ona göre yazdım dostum. 1,100-1,200e sapphire var isteyen onlardan alabilir. Sıfır fiyatı 250-300 tl civarı pahalı olan msi modelini, sapphire fiyatına veremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_y_o_g_u_n -- 29 Haziran 2016; 23:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_y_o_g_u_n kullanıcısına yanıt
    1150 tl verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.