Şimdi Ara

Satılık Müziğe Duyarlı Şerit Led Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 Ay Önce Forumda Konu Açmıştım Yaptığım Devre Çok Beğenilmişti Bide Ticarete Atılalım Dedim Bakalım Nasıl Olcak

Sanal Pazar :http://www.sanalpazar.com/Odanizi-Renklendirin-Muzige-Duyarli-Serit-Led-Devresi__isp9382068

Gitti Gidiyor :http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/muzigin-ritmine-gore-yanan-serit-led-duzenegi-89341361

Satılık Müziğe Duyarlı Şerit Led Projesi Satılık Müziğe Duyarlı Şerit Led Projesi Satılık Müziğe Duyarlı Şerit Led Projesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hop06 -- 10 Temmuz 2013; 16:12:15 >

• o ledler gözü bozmuyormu tam pc yanlarına yapıştırmışsın hem 50 tl nasıl ediyor led bizdenmi ?
  • hocam saten 30 lira adaptör 5 amper 10-12 metre ledi kaldırır rahat 5-10 lirada parçalar tutuyo . 1 metre led var onu göndercem 10 lirada bana kalsın :) onuda çok görme :D
  • anladımda o ledler direk göze geliyor insanın gözünü bozar ledleri bir şeyin içine gecirseniz siyah şeffaf bir plastik içine mesela daha hoş durur devreyi adaptörün içine koyun toplu dursun ayrı ayrı kötü görünüyor gibi.
  • ben onu eski evimde çekmiştim şimdi odanın tavanıda döşedim ve ayrıyetten bi devre daha yaptım satmak için bakalım satılcakmı.
  • hop06 H kullanıcısına yanıt
    ben lpt port cıkışından yapmıştım fakat anakartı değiştirince lpt port olmadığı için bir köşede duruyor usb cevirici olsa alışır 12 led + 20 adet farklı led animasyonu ve vu metre vardı sadece programı calıştırıyorsun.Not pic falan yok direk lpt den gelen cıkışlar ile
  • Arkadaşlar ben bu projeyi yaptım fakat sesi illa çok açmam gerekiyor ki ledler tam parlaklıkla yansın. ama akşam veya gece milleti rahatsız etmek istemiyorum. buna bir çözümünüz var mı???
  • güzel bir çalışma olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle Şeylere Hiç Gerek yok Anfiye Gelen Elektrik Kablosundan Led lere bi kablo çekin daha iyi bişi ortaya çıkacaktır emin olun test edildi onaylandı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: halsin

Arkadaşlar ben bu projeyi yaptım fakat sesi illa çok açmam gerekiyor ki ledler tam parlaklıkla yansın. ama akşam veya gece milleti rahatsız etmek istemiyorum. buna bir çözümünüz var mı???

Hocam bilgisayarın arkasındaki ses cıkısına jak coklayıcı takıp bi cıkısa ses sistemizi öteki cıkısa led devresinin ucundaki jackı takın.d

• Ledler guzel ama gozu yormazmi orda

• Ledler guzel ama gozu yormazmi orda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.