Şimdi Ara

Satılık n-gage classic l 70 tl l

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar hala ngage alanlar satanlar olduğunu gördüm ve bende ihtiyacım olmadığı için vermek istiyorum cihazı .

Ngage classic + Usb kablosu + şarj aleti + yan sanayi kulaklık + 1 Gb hafıza kartı ( 10 kadar oyun var ) = 70 tl diyorum .

Cihazın hattı açık telefon olarak kullanabilirsiniz,çalışmayan hiçbir tuşu,özelliği yok . iç kasası çok temiz , dışında kullanıma bağlı deformeler var ama ekran görüntüsüne bi engeli yok hiç birinin + sıfır kapak satın alıp yepyeni yapabilrsiniz . Oyunlarda hiçbir donma kasmaya rastlamadım 5 senedir hala ara ara açar oynarım cihazla :) Artık bulunması imkansız olan telefonlardan biri bence ngage ; elinde oyun konsolu olmayanlar için 70 tl çok iyi bence ve izmir içi elden teslim edebilirim dışarıyada kapıda ödeme olabilir . [Cihazın kutusu,belgeleri yok satmayı düşünmediğim için hep atmıştım küçükken.]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeşim cihaz bugün elime gecti allah razı olsun güzel bi temizlik yaptıktan sonra yeni kapaklarını taktım tek eksiği kasa onuda söledim oda gelcek yakında kardeşim herşey için çok tşk ediyorum allaha emanet ol kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Y.D. 14 PRO VEYA PROMAX
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.