Şimdi Ara

Satılık Nine Eagles SOLO PRO V2 4 Kanallı Helikopter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abim için aldığım Solo Pro model 4 kanallı helikopteri abim bir süredir kullanmadığı için satıyorum.

Helikopterin canopy'sinde ufak bir çatlak var, bunun dışında hiçbir sıkıntısı yok.

Helikopter, kumandası, kutu içerisinden çıkan tornavida, 120 mAh orjinal pili, 3 adet 150 mAh yedek pil, yedek swashplate, 2 çift yedek ana pal takımı, 1 adet yedek kuyruk pali, yedek pin seti, yedek linkage rod seti ve şarj aleti helikopterin kutusuyla birlikte teslim edilecektir.

Solo Pro başlangıç için en ideal helikopterdir. Çok stabildir, kumandayı ellemeden havada stabil bir şekilde uzun süre asılı kalır. Ufak olması ev içinde uçuş rahatlığı sağlar. Tek düğmeye basarak dış mekan uçuş modunu açma/kapama özelliği sayesinde daha kıvrak ve daha sakin iki uçuş modu arasında geçiş yapabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde hem kapalı mekanlarda, hem açık havada (az rüzgarlı havalarda) uçurmaya uygundur. Esnek yapısı ve hafif olması sayesinde çarpmalarda kolay kolay hasar almaz. Yedek parçalarını hem yurtiçinde, hem yurtdışında bulmak kolaydır.

Fiyatı geçici bir süreliğine 145 TL'ye düşürdüm. Bu fiyata bu helikopteri kaçırmayın derim. Sadece yanında verdiğim yedekler ve şarj aleti 70-75 TL değerindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 28 Şubat 2012; 2:39:12 >

• Merhaba hocam kanopisindeki çatlak uçması için bir engel oluşturuyor mu ? Eğer öyle değilse son fiyatı pm atarsanız almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyclone_ugur

Merhaba hocam kanopisindeki çatlak uçması için bir engel oluşturuyor mu ? Eğer öyle değilse son fiyatı pm atarsanız almak istiyorum

Yok hocam niye oluştursun, canopy helikopterin uçmasını sağlayan bir parça değil ki zaten. Canopy şu oluyor:

PM atıyorum.
  • denge problemi olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

denge problemi olmasın ?

Canopy 5 gram ya var, ya yok. Canopy takmadan uçulsa bile denge problemi yaratmaz. Arkadaşlar dediğim gibi sadece canopy'de ufak bir çatlak var. Helikopterin başka bir sıkıntısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 12 Şubat 2012; 2:57:47 >
  • Güncel
  • Fiyatı geçici bir süreliğine 145 TL'ye düşürdüm. Bu fiyata bu helikopteri kaçırmayın derim. Sadece yanında verdiğim yedekler ve şarj aleti 70-75 TL değerindedir.
  • Arkadaşlar kanopisi olmasa bile uçar helikopter
  • 2. el ürüne 145 tl çok değil mi?Kaç ay kullandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoist_1905

2. el ürüne 145 tl çok değil mi?Kaç ay kullandın

Türkiye'de sıfırı 180-200 TL'ye satılıyor. Sadece yanında verdiklerim 70-75 TL değerindeler. Neredeyse bedavaya veriyorum, hala fiyat hakkında yorum geliyor. Ölücüler yorum yapmasın lütfen. Fiyat pahalı geliyorsa yurtdışından alırsınız. Ben yurtdışından gelmesini 1 ay beklemişim, gümrüğe takılacak diye sıkıntılar çekmişim. Tabii ki yurtdışı fiyatına yakın fiyata satacağım. Serbest piyasa ekonomisi bu, fiyatı beğenmeyen almaz. Ki yurtdışı fiyatına bakarsak bile iyi fiyata verdiğimi düşünüyorum. İlanı baltalamaya çalışmayın.

Helikopter toplam 30-35 uçuş yapmıştır. Durumu çok iyi. Daha önce de dediğim gibi canopy'de ufak bir çatlak var, bunun dışında hiçbir sorunu yok. Abim işinin yoğunluğundan dolayı artık kullanmaya fırsat bulamadığı için 1 aydır rafta duruyor. Bu yüzden satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 26 Şubat 2012; 20:04:09 >

• Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun çok güzel bir ürün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.