Şimdi Ara

Satılık Nintendo 3DS Aqua Blue (*** TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün forumdan bir arkadaşımıza satılmıştır...

Satılık Nintendo 3DS Aqua Blue (*** TL) Satılık Nintendo 3DS Aqua Blue (*** TL)
     Satılık Nintendo 3DS Aqua Blue (*** TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKoSi -- 24 Ekim 2013; 1:11:28 >

• Çok pahallı satıyorsunuz sıfırlarını 200-250 tl'ye bulmak mümkün ayrıca lego pirates kipada 20 tl bunuda söylemek isterim sıfırını geçen aylarda 220 Tl'ye kendim aldım
  • Chumlee kullanıcısına yanıt
    oyunu satmasam da olur. fiyatta da tabi ki pazarlık söz konusudur...
  • Pahalıya satıyorsunuz hocam, indirim yapında gittigidiyor üzerinden alalım
  • Schizophrenia kullanıcısına yanıt
    kaça mesela :)
  • Daha bugün GG'de 150 TL'ye kırmızı 3DS gördüm yanında Tetris 3D oyunu ile ama satılmış. Piyasasının nerelerde olduğunu bu örnekten siz düşünün :)
  • mesela cihazı 160 tl'den satabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Satılık New Nintendo 3ds XL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar gereken cevabı vermiş ama Teknosada, cihaz + marioland 200 liraya satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn~

Arkadaşlar gereken cevabı vermiş ama Teknosada, cihaz + marioland 200 liraya satıldı.

Nezaman 200tl satiliyordu Teknosada?

Nintendonun TR distributoru kapanmadan once galiba.

Simdi sifir garantili cihaz yok mu dukkanlarda, varsa nerede satiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzan.cheetah -- 22 Eylül 2013; 22:15:38 >
  • Arkadaşlar lütfen konsolu aylarca yıllarca oynanmış ve en basit kılcal çizikleri ve sorunları olanlarla kıyaslamayın. Ben bu ürünü kullanıp da satmıyorum. Yukarıda da yazdığım gibi sadece kutuyu açtım o kadar (ha kutu açıldığı an ikinci el olur diyorsanız orası ayrı). Ürün sıfır ayarındadır anlayacağınız.

Teknosa da satılan teşhir ve tükenmiştir. Şu anda bu ürünü oyunsuz 350 den aşağıya bulmanız çok zor.

Yukarıdaki fiyatta makul bir pazarlık söz konusu olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKoSi -- 23 Eylül 2013; 22:06:10 >
  • Doğrudur, geçen gün Electroworld da son bir tane teşhir kalmış (yırtık kutulu) siyah 3DS gördüm.
    299 TL ama garanti veriyordular?

Hayırlı satışlar.
  • üründe cüz i bir indirime gidilmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKoSi

Arkadaşlar lütfen konsolu aylarca yıllarca oynanmış ve en basit kılcal çizikleri ve sorunları olanlarla kıyaslamayın. Ben bu ürünü kullanıp da satmıyorum. Yukarıda da yazdığım gibi sadece kutuyu açtım o kadar (ha kutu açıldığı an ikinci el olur diyorsanız orası ayrı). Ürün sıfır ayarındadır anlayacağınız.

Teknosa da satılan teşhir ve tükenmiştir. Şu anda bu ürünü oyunsuz 350 den aşağıya bulmanız çok zor.

Yukarıdaki fiyatta makul bir pazarlık söz konusu olabilir...

Teşhir ürün değildi TurKosi benim yakından esnafımım teknosadan SIFIR mario 3d land pack aldı 200 tl ye SIFIR larına rast gelmiş tanıdığa sadece teşhir ürünler var ama belki şansa kapalı kutu sıfır üründe çıkar yani

• SouthPark_Konsol delisi kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz durumun olma ihtimali tabi ki vardır.ki bu biraz da şans işi. Benim bahsini ettiğim piyasası. Yoksa 250 e de alınabilir 600 e de alınabilir.Son bir yıl belki de daha fazla bir süredir bu konsolun fiyat durumunun olabildiğince dalgalı olduğu takipçileri tarafından bilinmektedir.
  • şartları zorlayarak bir miktar daha indirim yapılmıştır (maksat ürünün elden çıkması).
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolcano41

http://forum.donanimhaber.com/m_81395673/f_/key_3ds//tm.htm#81395673

iyiymiş fiyatı ihtiyacınız varsa buyrun alın ordan
  • sadece bi kere kutusunu açıp baktım demişsin ama kutu baya yıpranmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

sadece bi kere kutusunu açıp baktım demişsin ama kutu baya yıpranmış?

maalesef öyle oldu. nasıl oldu niye oldu ben de bilmiyorum. normal şartlarda 10 yıl bile kullansam bir ürünü kutusu sıfır vaziyette durur öylece (bilgisayarımın kutusunda olduğu gibi). İstanbul'dan bakmak isteyen arkadaşlar ürüne bakabilir...Ha mesele kutu meselesiyse Sıfır kutu da ayarlarız :)
  • 2 ay once 150 liradan satamadim , hayirli satislar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.