Şimdi Ara

SATILIK NİNTENDO KARTUŞLARI---SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlanı açmakta tereddüt ettim arkadaşlar doğru yere mi açıyorum bilemedim, diğer eski konsol ilanları buraya açılmış, bende buraya açıyorum. Elimde 11 adet eskiden kalma nintendo kartuşları var. Açıkçası bu ürünler hakkında pek bilgim yok, hangi makina çalıştırır bilmiyorum, haliyle test edilmemiştir. Kartuşlar çok temiz durumda kırık veya deformasyon yoktur. Boyutlarını tahmin edebilmeniz amacıyla 5 tl ile fotograf çektim. Fiyata gelince diğer satış sitelerinden super nintedo oyunlarının ortalama 20- 50tl arası satıldığını gördüm ve buna göre bir fiyat belirledim. 11 Kartuş için 350 tl fiyat. Körfez Herekeden elden teslim edilebilir. Tercihim elden satıştır, banka borcu nedeniyle satış sitelerini kullanamıyorum.
    Toplu Satıştır tek tek satmıyorum arkadaşlar. Pazarlık payı vardır.
    Oyun Listesi;
    Star Wars
    Spiderman
    Sunset riders
    Final fight
    Haganes
    Buster bros
    Real monsters
    Darr Water
    Un Squadron
    Captain america
    Batman
     SATILIK NİNTENDO KARTUŞLARI---SATILDI SATILIK NİNTENDO KARTUŞLARI---SATILDI SATILIK NİNTENDO KARTUŞLARI---SATILDI
     SATILIK NİNTENDO KARTUŞLARI---SATILDI SATILIK NİNTENDO KARTUŞLARI---SATILDI SATILIK NİNTENDO KARTUŞLARI---SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso41000 -- 7 Temmuz 2014; 2:40:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Nintendo
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.