Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Nintendo Wii + Aksesuarlar + Oyunlar Satın Al 11 Eylül 2021 17:38 1 1 [SATILIK] Nintendo Wii + Aksesuarlar + Oyunlar Merhaba, Aralık 2009'da aldığım Nintendo Wii, çeşitli aksesuar ve oyunlarla beraber satılıktır. İstanbul içi elden teslim ve satış yapıyorum. Başka illere kargolamıyorum. Fotoğraflar bana aittir.Wii konsol ve kollarıWii Sports oyun ve aksesuarlarıMario Kart oyunu ve DireksiyonZelda oyunu ve ZapperKablosuz Skylanders Başlangıç Seti, Oyun ve Ekstra 4 adet karakter figürü7 adet orijinal oyunUbisoft kamera Fiyat 800TLSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Playstation 4 Oyunları (Uncharted Coll., RE7, MKX, WD2, AC: Ezio Coll.) [SATILIK] Logitech X-540 5+1 (Kumandalı) [SATILIK] Hasbro Kutu Oyunları [SATILIK] Nintendo Wii + Aksesuarlar + Oyunlar