Satılık siyah renk Nokia e72 1 yıl daha garantisi devam ediyor, Teknosa'dan alınma faturası kutusu tüm aksesuarları mevcuttur. Kullanıma bağlı ufak tefek çizikleri vardır. Telefon bi arkadşaıma ait yeni girdigi şirket Blackberry verdiği için cihaz boşa çıkmıştır. İzmir içinde heryerde elden teslim edilebilir. fiyat:450 TL takas yoktur. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIKLAR:(FİYATLAR DÜŞTÜ) RAGE-MAFIA 2
sağol inşallah satılır dostum hemen ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIKLAR:(FİYATLAR DÜŞTÜ) RAGE-MAFIA 2
Cihazın rengi nedir ? Siyah ve Gri'nin arka metalı gümüş rengi olduğu için parmak izinden geçilmiyor. Nefret ediyorum ben de, kahverengi sanki daha az parmak izi tutuyor ? Kahverengi ise bilgi verebilir misiniz ?
Telefon siyah ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIKLAR:(FİYATLAR DÜŞTÜ) RAGE-MAFIA 2
Forum dışına satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIKLAR:(FİYATLAR DÜŞTÜ) RAGE-MAFIA 2