Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK NZXT Kraken X62 280 MM Sıvı Soğutma Satın Al 12 Ağustos 2022 20:28 1 1 SATILIK NZXT Kraken X62 280 MM Sıvı Soğutma İlandaki NZXT Kraken X62 modelini satıyorum. Ürünün kutusu ve faturası mevcuttur. Ürün çok temiz kullanılmış olup herhangi bir problemi yoktur. Garantisi bitmiştir. Kendi kasamda kullanıyorum ve 420MM Sıvı soğutmaya geçmek için satıyorum. Sorusu olan arkadaşlar sorabilirler. Eskişehir içi elden teslim diğer illere ödeme sonrası kargolama yapabilirim.Fiyat: 1600 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK NZXT Kraken X62 280 MM Sıvı Soğutma SATILIK Razer Bungee V2 Mouse Kablo Tutucu SATILIK Philips AMF220/15 3 Ü 1 Arada Hava Temizleyici, Fan Ve Isıtıcı (Hava Temizleme Cihazı) SATILIK Philips AMF220/15 3 Ü 1 Arada Hava Temizleyici, Fan Ve Isıtıcı (Hava Temizleme Cihazı)