Şimdi Ara

Satılık Olympia'da 66lvl Paladin (440k np) > Blacqeyes < !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olympiada satılık 66lvl Paladin (440k nps).
    İstanbulda oturuyorum. Oyunu bırakıp universiteye başlamam nedeniyle artık charımı satmak istiyorum.
    Char Nicki: Blacqeyes (Human)

Yan charı 59 lvl Rogue (80k nps)
    Char Nicki: FaNFiNiFiNFoN
    ilgilenen arkadaslar varsa blacqeyes@hotmail.com adresine lütfen mail gondersinler. Bu adresi sadece e-mailler icin kullandığım sebebiyle MSN e eklemeyiniz.

İlginiz için tşkler.

Blacqeyes@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaNFi -- 11 Ekim 2006; 17:27:10 >

• ben alabilirim istanbulda oturuyorum kaç para istiyosun
  • Fiyat konusunu burdan konusmak istemiyorum. Lütfen blacqeyes@hotmail.com adresine mail at.
  • mail işi yaş direk msn den konuşalım ekledim seni aç hadi
  • ok
  • Bu adresi sadece e-mail için kullanıyorum. Eğer ciddi anlamda ilgileniyorsan e-mail atmalısın. Hem unutma msn e-mail'den daha yaştır.

Up 4 Blacqeyes ..
  • 65 level 25gun gold pre +8 md +7 shell set pp +0 kekurı +1 dual gerısı dex 9 kasa buff ac dex sc dolu takas edebılırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::kanser::

65 level 25gun gold pre +8 md +7 shell set pp +0 kekurı +1 dual gerısı dex 9 kasa buff ac dex sc dolu takas edebılırım

Teklifine sıcak bakabilirim. Umarım İstanbullusundur. 15 Ekimden sonra İstanbula geliyorum. Verdiğim adrese bi mail atarsan sevinirim. Gizli cevabı falanı varmı yazarsan iyi olur. Devamlı kullandığım msn adresimi veririm onla daha ayrıntılı konusabiliriz.

Up 4 Blacqeyes ..
  • aga ben msnden konuşmak istiyorum e-mail biraz zor geliyo bana msnde daha iyi kararlar alabiliriz
  • Arkadaşlar kullandığım msn adresini buraya yazmak istemiyorum. Kusruma bakmayın. Sadece ciddi anlamda ilgilenen arkadaşlarla msn'den konuşmak istiyorum.

Up 4 Blacqeyes ..
  • Up 4 Blacqeyes ..
  • Eğer msn den görüşmek isteyen varsa ister burdan ister pm'den msn adreslerini yazsınlar bi zahmet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.