Şimdi Ara

SATILIK ONEPLUS 8 PRO MAVİ 12/256 6500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım telefonumu S22 aldığım için satıyorum.

Çoğu OP 8 Pro cihazında olduğu gibi, benim cihazım da yurt dışı ürünüdür, İstanbuldan alınmıştır. Alındığı günden bu yana kılıf ile kullanılmıştır fakat buna rağmen arkasında küçük bir çizik var. Ekran koruyucusu içe yaklaşık 6 aydır yoktur, bu sebeple kılcal çizikler mevcut olabilir. Cihazın fotoğraflarını en kısa sürede ekleyeceğim.

Donanımsal olarak herhangi bir sorunu yoktur.

Cihaz için istediğim fiyat pazarlıksız 6.500 TL'dir. Takas ve pazarlık yoktur, bu içerikli mesajlar cevaplanmayacaktır.

Tercihim Aydın Didim'de elden satış yapmaktır, fakat referansı yüksek arkadaşlar ile havale sonrası kargo ile alışverişi düşünebilirim. Kargo ücreti alıcıya ait olacaktır.

İlan kirliliği olmaması için, lütfen tüm sorularınızı ÖM ile iletiniz.

Alacak arakdaşa şimdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. SATILIK ONEPLUS 8 PRO MAVİ 12/256 6500 TL SATILIK ONEPLUS 8 PRO MAVİ 12/256 6500 TL SATILIK ONEPLUS 8 PRO MAVİ 12/256 6500 TL SATILIK ONEPLUS 8 PRO MAVİ 12/256 6500 TL SATILIK ONEPLUS 8 PRO MAVİ 12/256 6500 TL SATILIK ONEPLUS 8 PRO MAVİ 12/256 6500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvial -- 30 Mart 2022; 18:26:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.