Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Oneplus Buds 3 Kablosuz Kulaklık Satın Al 28 Mart 2024 23:30 1 1 SATILIK Oneplus Buds 3 Kablosuz Kulaklık •Cihazı 23 Mart tarihinde aldım.Toplamda 3 ya da 4 kere anca kullanmışımdır.•Gürültü önleme özelliğine hayran kaldım çok iyi derecede.•Bundan önce hep kulaküstü kulaklık kullanıyordum farklı bir kulakiçi kulaklık denemek istedim ama alışamadığım için satıyorum.•Cihazı aldığımdan beri henüz şarj bile etmedim ilk geldiği haliyle kullanıyorum sıfır ayarında yurtdışı cihazıdır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Oneplus Buds 3 Kablosuz Kulaklık Google Play Bakiye Kodu Arıyorum Alınık 1400 TL Steam Gift A95X F3 Slim Android 9.0 Smart Tv Box