Şimdi Ara

SATILIK ORİJİNAL PARFÜM VE DEKANTLAR *** BÜYÜK İNDİRİM *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
11
Favori
21.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Davidoff Zino,
    Prada Iris Infusion D'Homme,
    YSL Body Kouros

İsimli decantlar "SIKILHAN" nickli parfümsevere satılmıştır.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanması dileğiyle.
  • "YSL Body Kouros, Prada Iris Infusion D'Homme, Burberry London ve Davidoff Zino" decantları tükendiğinden, bu parfümlere ait decant satışlarına son verilmiştir.

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, bilgilerinize sunarım.
  • Burberry Touch 90/100 ml faturalı tarafımca bugün alınmıştır.Ürünü Halil abinin kendi ofisinde deneyerek aldım.Bu fırsatı verdiği için ayrıca teşekkür ederim.Ofisinde de saolsun çok iyi ağırladı.Ayrıca birkaç parfüm test etme imkanı da yakaladım.Güvenle ilgili şüphem yoktu iyi ki de olmamış diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 2 Nisan 2012; 22:33:51 >
  • Burberry Touch (90/100 ml) "blackkedi" nickli parfümsevere satılmıştır.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanması dileğiyle ....
  • Aşağıda marka, doluluk miktarı ve fiyatı belirtilen parfümler orijinal şişeleri ile satışa sunulmuştur.

- YSL Jazz (50/100 ml) = 55 TL

- Geoffrey Beene Grey Flannel (80/120 ml) = 45 TL

- Antonio Banderas Spirit Men (60/100 ml) = 25 TL

- Avon True Force (35/75 ml) = 20 TL

- Oriflame Ascendat (40/75 ml) = 25 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 30 Mayıs 2012; 23:58:10 >
  • Orijinal şişelerinde satışa sunulan "Azzaro Chrome Sport (kutulu ve daybuyday.com faturalı)", "Carolina Herrera CH Men (kutulu ve hızlıal.com faturalı)" ve Davidoff Hot Water (YKM'den alınma)" isimli parfümler "aslankiral" nickli parfümsever adına rezerve edildiğinden, ikinci bir bildirime kadar satıştan kaldırılmıştır.

Bilgilerinize sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 2 Nisan 2012; 21:27:00 >
  • "Azzaro Chrome Sport (kutulu ve daybuyday.com faturalı)", "Carolina Herrera CH Men (kutulu ve hızlıal.com faturalı)" ve Davidoff Hot Water (YKM'den alınma)" isimli parfümler için "aslankiral" nickli parfümsever adına yapılan rezerveler görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir.

Bilgilerinize sunarım.
  • Merhabalar efendım 1 adet pm attım
  • Serkan Bey, PM'iniz cevaplandı

Sevgilerimle....
  • Orijinal dolum 10 ml'lik decant satış listesine "DIOR HOMME" isimli parfüm de eklenmiş olup, ürünün fiyatı 19 TL'dir.

Bilgilerinize sunulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 7 Nisan 2012; 16:57:38 >
  • Carolina Herrera CH Men (65/100 ml) "fatrader10" nickli parfümsevere satılmıştır.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanması dileğiyle ....
  • 'CAROLINA HERRERA CH MEN' tarafımca alınmıştır.Parfümün orjinalliği, kalitesi, güvenilirliği konusunda içinizde sıkıntı olmasın.Sıktığım ilk gün yani bugün birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı (: Halil Bey'e misafirperverliği , yardımseverliği ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Bunca yıl parfüm kullanmama rağmen bilmediğim çok şey varmış anladım . :)
  • takip...
  • JOHN VARVATOS VINTAGE EKLENMİŞTİR (70 ML / 75 ML = 75 TL)
  • CHANEL EGOISTE PLATINUM EKLENMİŞTİR. (45 ML / 50 ML = 85 TL)
  • takipteyim egoiste platinum elden almayı düşünebilirim. . Amerikan pazarından bende çok alışveriş yapıyorum, sahte parfümlerle de çok karşılaştım siz de bilgili birine benziyorsunuz o yüzden sizin de bilgilerinize güvenerek paylaşım ve ileriye yönük takas için takipteyim. Ne zaman müsaitsiniz bir tanışalım isterim, egoiste'in orjinalini biliorum platinum bilmiyorum o yüzden koklarım beğenirsem alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denondj -- 23 Mayıs 2012; 14:10:29 >
  • Merhaba PeterNorth;

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Yukarıda belirttiğim işyeri adresimi tekrar yayınlıyorum.

Olağandığı bir durum ya da görevlendirme olmadıkça hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında bu adresteyim, tanışmak için beklerim.

Fakat, görüşememe gibi bir durumla karşılaşmamak adına gelmeye karar verdiğiniz takdirde en az 1 gün öncesinden beni bilgilendirirseniz sevinirim. Zira, satıştaki kokuların önemli bir kısmı evde, önceden haber verdiğiniz takdirde görmeniz adına işyerine getiririm.

Sevgilerimle....

Halil AKGÜN (Müfettiş)

İş Adresi : T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı
    (Denetim Hizmetleri Başkanlığı)
    Hakkı Turayliç Cad. No:5 Kat:6 Oda No:616
    EMEK-ÇANKAYA-ANKARA

İş Tel : (312) 203 21 23

Cep Tel : (505) 347 05 41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 26 Mart 2015; 11:14:22 >
  • Halil abi hayırlı satışlar. Güzel fiyatlar. Hiç benim tarzım bişi bulamadım. Yoksa hemen bi kaçtane alıcaktım.
  • tamam üstadım bu haftam yoğun geçti biraz ben gelmeden önce arar bilgilendiririm :)
  • eediz kardeşim, öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. sağolasın.

Bu arada PM'ini de cevapladım. PM'de de belirttiğim gibi aslında tarzına uyacak koku vardı ama malesef satıldı, ben yine de mevcutlardan bir kaç öneride bulundum, decant isteğine yönelik önerilerim de var PM'de.

Sevgilerimle..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.