Şimdi Ara

SATILIK ORİJİNAL PARFÜM VE DEKANTLAR *** BÜYÜK İNDİRİM *** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
11
Favori
21.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • THIERY MUGLER PURE HAVANE (60/100 ML) (99 TL) + BOUCHERON JAIPUR HOMME EDT (75/100 ML) (79 TL) + LANVIN AVANT GARDE (99/100 ML) (65 TL) + VERSACE L'HOMME (70/100 ML) (49 TL) + ELIZABETH TAYLOR PASSION FOR MEN (110/118 ML) (44 TL) ve CUBA RED (90/100 ML) (26 ML) markalı/isimli şişe parfümler "ooztuncer" nickli parfümsevere sanalpazar üzerinden satılmıştır.

Hayırlı olması, güzel anlarında kullanması dileğiyle.
  • *** DEKANT NOTU *** Mevcut 6 farklı dekantın topluca alınması halinde ekstra indirim geçerli olup, ekstra indirimli bu fiyat 75 TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 7 Mart 2015; 20:00:31 >
  • REMY LATOUR CIGAR EDT (96/100 ML) (59 TL) ve CUBA PRESTIGE (97/100 ML) (29 TL) markalı/isimli şişe parfümler "maxytrann" nickli parfümsevere satılmıştır.

• CALVIN KLEIN OBSESSION (13/15 ML) (19 TL) + CAROLİNA HERRERA HERRERA FOR MEN (13/30 ML) (19 TL) şişe, ARMAND BASI HOMME (11/25 ML) (9 TL) + TRUSSARDI UOMO FRESH (13/25 ML) (9 TL) + VERSACE L'HOMME (6/25 ML) (8 TL) dekant olarak "dersaadet" nickli parfümsevere satılmıştır.

• *** DEKANT NOTU *** Mevcut 3 farklı dekantın topluca alınması halinde ekstra indirim geçerli olup, ekstra indirimli bu fiyat 50 TL'dir.
  • GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE "PAUL SMITH MAN (SİYAH ŞİŞE) (50+/100 ML TAHMİNİ) (49 TL)" SATIŞ İLANINDAN KALDIRILMIŞTIR.
  • *** EK İNDİRİM *** FİYATLARINDA EK İNDİRİME GİDİLEREK DOLCE & GABBANA POUR HOMME (95/125 ML) 79 TL'DEN 69 TL'YE, ANIMALE ANIMALE FOR MEN (96/100 ML) İSE 65 TL'DEN 59 TL'YE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR.

*** NOT *** HER 2 PARFÜM DE KUTULUDUR.
  • GUERLAIN SHALIMAR EDT (24/30 ML) (44 TL) (BAYAN PARFUM) forum dışına elden teslim edilmek suretiyle satılmıştır.
  • L'OCCITANE BAVX EDT (45/100 ML) (55 TL) ve CACHAREL POUR L'HOMME (60/100 ML) (59 TL) "Tunakem79" nickli parfümsevere elden teslim edilmek suretiyle satılmıştır.

Hayırlı olması, güzel günlerde kullanması dileğiyle.
  • EMANUEL UNGARO UNGARO POUR L’HOMME III (60+/100 ML) (59 TL) (KUTULU) EKLENMİŞTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 12 Mart 2015; 14:31:27 >
  • Halil beyle bugün güzel bir alışveriş yaptık, aynı zamanda kendisiyle oturup çay içip sohbet etme fırsatım da oldu... çok beyefendi, güvenilir, ilgili ve bilgili bir parfüm sever, kendisine beni konuk ettiği ve gösterdiği ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum... daha çok alışveriş yapacağımızı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunakem79

Halil beyle bugün güzel bir alışveriş yaptık, aynı zamanda kendisiyle oturup çay içip sohbet etme fırsatım da oldu... çok beyefendi, güvenilir, ilgili ve bilgili bir parfüm sever, kendisine beni konuk ettiği ve gösterdiği ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum... daha çok alışveriş yapacağımızı düşünüyorum

Bilmukabele Tuna Bey, güzel sözleriniz için teşekkür ederim, sağolun.
  • Halil Bey'le güzel bir sohbetimiz ve alışverişimiz oldu, kendisi çok ilgili ve aynı zamanda parfümleri çok iyi bilen biri. Ankara'da olsaydım ben de bir çay sohbeti yapmak isterdim açıkçası. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz, yaşayacağınız tek sorun paketi açmak olacak, Halil Bey özenli bir parfümsever olduğundan olduğundan yolda bir şey olmasın diye çok sağlam paketleme yapıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxtyrann

Halil Bey'le güzel bir sohbetimiz ve alışverişimiz oldu, kendisi çok ilgili ve aynı zamanda parfümleri çok iyi bilen biri. Ankara'da olsaydım ben de bir çay sohbeti yapmak isterdim açıkçası. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz, yaşayacağınız tek sorun paketi açmak olacak, Halil Bey özenli bir parfümsever olduğundan olduğundan yolda bir şey olmasın diye çok sağlam paketleme yapıyor :)

Teveccühünüz, sağolun.
  • ŞİŞELİ PARFÜM ALIMLARINDA YALNIZCA İLK 4 ALIŞVERİŞE ESAS OLMAK ÜZERE AŞAĞIDA MARKALARI/İSİMLERİ BELİRTİLEN 0,4-0,8 ML HACMİNDEKİ 4 FARKLI NUMUNEDEN (SAMPLE) BİRER ADET HEDİYE EDİLECEKTİR.

HEDİYE EDİLECEK NUMUNELER:

- Tommy Bahama Men (0,4/1 ml)

- Nautica Voyage (0,4/1 ml)

- Ferragamo Subtil Pour Homme (0,8/1 ml)

- Faconnable Pour Lui (For Men) (0,7/1 ml)
  • *** EKSTRA İNDİRİM *** FİYATLARINDA EKSTRA İNDİRİME GİDİLEREK DOLCE & GABBANA POUR HOMME (90+/125 ML) 65 TL'YE, ANIMALE ANIMALE FOR MEN (95/100 ML) İSE 55 TL'YE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR.

*** NOT *** HER 2 PARFÜM DE KUTULUDUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 26 Mart 2015; 11:32:42 >
  • *** ŞİŞELİLERDE SÜPER İNDİRİMLİ VE AVANTAJLI KAMPANYA ***

- EMANUEL UNGARO POUR L’HOMME III (60+/100 ML) (KUTULU) 59 TL'DEN 55 TL'ye, BVLGARI POUR HOMME (60/100 ML) (KUTULU) 49 TL'DEN 45 TL'YE, LANVIN ARPEGE POUR HOMME (35/50 ML) 45 TL'DEN 40 TL'YE İNDİRİLMİŞ OLUP,

- MEVCUT ŞİŞELİ PARFÜMLERİN TAMAMININ TEK SEFERDE ALINMASI HALİNDE İSE, ÜCRETSİZ KARGO VE İSİMLERİ BELİRTİLEN 4 NUMUNENİN YANISIRA 35 TL'DEN SATIŞA SUNDUĞUMUZ "JOVAN MUSK FOR MEN (80/88 ML) (KUTULU)" DA HEDİYE EDİLECEKTİR.

KISA SÜRELİ BU KAMPANYAYI KAÇIRMAMANIZ ÖNERİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 30 Mart 2015; 0:49:38 >
  • "ŞİŞELİLERDE SÜPER İNDİRİMLİ VE AVANTAJLI KAMPANYA" SADECE 3 GÜN (30.03.2015-01.04.2015 TARİHLERİNDE) GEÇERLİDİR.

BİLGİLERİNİZE SUNULUR.
  • "ŞİŞELİLERDE SÜPER İNDİRİMLİ VE AVANTAJLI KAMPANYA" SONA ERMİŞTİR.

BİLGİLERİNİZE SUNULUR.
  • DOLCE & GABBANA POUR HOMME (90+/125 ML) (65 TL) + BVLGARI POUR HOMME (60/100 ML) (45 TL) orijinal şişesinde, DIOR FAHRENHEIT (24/25 ML) (29 TL) + ROCHAS MAN (23/25 ML) (19 TL) + TED LAPIDUS POUR LUI (9/25 ML) (9 TL) ise dekant olarak, "keb@nlı23" nickli parfümsevere sanalpazar üzerinden satılmış, mevcut 4 numune de tarafına hediye olarak sunulmuştur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.