Şimdi Ara

-SATILIK- ORİJİNAL PLAYSTATİON 2 OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS2 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 -SATILIK- ORİJİNAL PLAYSTATİON 2 OYUNLAR

Koleksiyonumdaki oyunları satıyorum. Oyunları genelde koleksiyonumda sergilemek için aldım, oynadığım da oldu. Oyunların hiçbiri sıfır değildir ama sıfıra yakın oyunlar da vardır. Haliyle kimisinde yıpranma veya CD üzerinde kılcak çizikler vardır. Aksi ispatlanmadıkça oyunlar orijinaldir ve çalışır durumdadır. Oyunların detaylarını tek tek aşağıda belirtiyorum.

İzmir içi elden teslim edebilirim. Alıcı ödemeli, eft/havale yapıldıktan sonra kargo ile gönderebilirim.

| Crash Bandicoot Action Pack - İçerisinde Crash Nitro Kart - Crash Twinsanity - Crash Tag Team Racing oyunlarını barındırır. (400 TL)

| God of War - Oyun PAL bölgedir ve ingilizcedir. Kitapçık mevcuttur fakat üzerindeki yazılar İspanyolca. (300 TL)

| God of War 2 - Oyun PAL bölgedir ve ingilizcedir. Kitapçık mevcuttur fakat üzerindeki yazılar İspanyolca. (300 TL)

| ICO - PAL bölgedir, kitapçığı mevcuttur. (450 TL)

| Metal Gear Solid 2 Sons of Liberty - Oyun orijinaldir. NTSC Amerika bölge ve İngilizcedir. Kitapçık da mevcuttur. (300 TL)

| Metal Gear Solid 3 Snake Eater - Oyun orijinaldir. PAL bölge ve İngilizcedir. Kitapçık mevcuttur. (300 TL)

| Need for Speed Hot Pursuit 2 - Oyun orijinaldir. NTSC Amerika bölge ve İngilizcedir. Kitapçık mevcuttur. (200 TL)

| Silent Hill 3 - Oyun kutulu ve kitapçıklıdır. PAL bölgedir. Kutu üzerindeki ve kitapçıktaki yazılar Almanca'dır. (500 TL)

| Silent Hill 2 Special Edition - Oyun PAL bölgedir. Kutu içeriğinde kitapçık mevcut değildir. Oyunun kendisi ve yapım aşamasının CD'si mevcuttur sadece. Kutu üzerindeki yazılar Almanca'dır. Kutunun üst köşesinde hafif bir yıpranma mevcut. (650 TL)

| Red Dead Revolver - Oyun PAL bölgedir. Kitapçık mevcuttur (300 TL)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar hocam.

yanlış anlamayın ancak fiyatları oldukça yüksek buldum, spotcularda 40-50 civarına satılıyor ps2 oyunları. eğer uygun bir fiyata elinizden çıkarmak isterseniz kitaplığıma eklemek için toplu olarak almak isterim.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt

Öncelikle bu oyunları başka platformlara da yükledim ve ICO, GOW2 ,MGS2, RDR, SILENT HILL 2-3 yukarıda da yazdığım fiyatlardan satıldı. Burada da ilanı yenileyeceğim.

Hocam ben kendi koleksiyonumdaki oyunları satıyorum. Al sat yapmıyorum ve özellikle retro oyun koleksiyonu konusunda piyasayı biliyorum. Uzun süredir içindeyim diyebilirim. Bu oyunlar artık üretilmiyor, bir alış satış sirkülasyonu yok. Yani ulaşması da zor. Bir teknoloji markete gidip kolayca bulabileceğiniz oyunlar değil. Böyle olunca nadirliği, zor ulaşımı ve retro olması sebebiyle fiyatları da artıyor.

PS1 ve PS2 oyunlarına bunlar eski oyun, görüntüsü kötü, teknolojisi kötü o yüzden ucuz olmalı gözüyle bakıyorsanız, bu piyasayı bilmiyorsunuz demektir. Ebay ve Amazon üzerinden fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederim.

40-50 tl civarında bulduğunuz spotçuları da öğrenmek isterim. Gidip oyunlara bakayım ben de.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.