Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-SATILIK- ORİJİNAL PLAYSTATİON 2 OYUNLAR
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
yanlış anlamayın ancak fiyatları oldukça yüksek buldum, spotcularda 40-50 civarına satılıyor ps2 oyunları. eğer uygun bir fiyata elinizden çıkarmak isterseniz kitaplığıma eklemek için toplu olarak almak isterim.
-
Öncelikle bu oyunları başka platformlara da yükledim ve ICO, GOW2 ,MGS2, RDR, SILENT HILL 2-3 yukarıda da yazdığım fiyatlardan satıldı. Burada da ilanı yenileyeceğim.
Hocam ben kendi koleksiyonumdaki oyunları satıyorum. Al sat yapmıyorum ve özellikle retro oyun koleksiyonu konusunda piyasayı biliyorum. Uzun süredir içindeyim diyebilirim. Bu oyunlar artık üretilmiyor, bir alış satış sirkülasyonu yok. Yani ulaşması da zor. Bir teknoloji markete gidip kolayca bulabileceğiniz oyunlar değil. Böyle olunca nadirliği, zor ulaşımı ve retro olması sebebiyle fiyatları da artıyor.
PS1 ve PS2 oyunlarına bunlar eski oyun, görüntüsü kötü, teknolojisi kötü o yüzden ucuz olmalı gözüyle bakıyorsanız, bu piyasayı bilmiyorsunuz demektir. Ebay ve Amazon üzerinden fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederim.
40-50 tl civarında bulduğunuz spotçuları da öğrenmek isterim. Gidip oyunlara bakayım ben de.