Şimdi Ara

Satılık orijinal PRADA gözlükler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde biri sıfır olmak üzere iki adet orijinal ve garantili Prada marka güneş gözlüğü vardır. İkisinin toplam piyasa değeri 1000 liranın üzerindedir. Özellikleri şu şekilde;
    1- Model: PRADA SPR 51 0 / G A Q 1A1 sıfır ve iki yıl garantili güneş gözlüğü. Piyasa değeri indirimiyle beraber 625 TL dir. Bu ürün Türkiye'de yoktur. Türkiyedekilerin camları gri ve çerçevesi mat bir plastikten olup, bunun camları simsiyah ve çerçevesi piano black. İtalya'dan Luxotica fabrikasından getirttim ama 2 ay sürünce başka bir gözlük aldım. Bunu kullanmadan satıyorum. Bu gözlükten daha önce de kullandım. Gerçekten çok gösterişli bir gözlük.
    Fiyat:450TL
    2- Bu gözlük de Prada'nın sadede çerçeve olarak ürettiği, hem numaralı hem güneş gözlüğü olarak kullanılabilen tek modelidir. Çok nadiren bulunabilir. Camlarını ben taktırdım. Orijinal Police marka kaliteli camlardır ve maliyeti bana ait olmuştur. Sadece camları 100 TL'den fazladır. İki yıl garantilidir ve kaşeli imzalı evrakları içindedir. Fiyatı:300 TL
    Bu ürünlerin ikisi birlikte alınırsa 500 TL. Tek alacak arkadaşlar için aşırı bir indirimim olmaz maalesef.
    Sadece sıfır veya swap olmak üzere iphone 5 iphone 5s veya ipad pro ile takas yapılabilir. Üzerini öderim. ipad pro çiziksiz ikinci el de olabilir(12,9") ama iphone sıfır olmalı.
     Satılık orijinal PRADA gözlükler Satılık orijinal PRADA gözlükler Satılık orijinal PRADA gözlükler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le chiffre -- 15 Mayıs 2016; 17:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.