Şimdi Ara

Satılık Orjinal Kullanılmış Parfümlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Orjinal Kullanılmış Parfümlerim
    Parfümlerimin geri kalanını kendim kullanmaya devam ediyorum.

Yves Saint Laurent - La Nuit de l`Homme 100 ml EDT (95 ml veya fazlası) @bykamat arkadaşa satılmıştır.
    Carolina Herrera - CH Sport 100 ml EDT (95 ml veya fazlası) forum dışında satıldı.
    Giorgio Armani - Code Summer 75 ml EDT (70 ml veya fazlası) forum dışında satıldı.
    Shiseido - Zen 50 ml EDT (45 ml veya fazlası) @ekoo007 arkadaşa satılmıştır.
    Giorgio Armani - Acqua Di Gio Essenza 75 ml EDP (70 ml veya fazlası) forum dışında satıldı.
    Yves Saint Laurent - L'Homme 100 ml EDT (95 ml veya fazlası) @fatmucu arkadaşa satılmıştır.
    Hugo Boss - Boss Orange 100 ml EDT (95 ml veya fazlası) forum dışında satıldı.
    Chanel - Bleu 100 ml EDP (95 ml veya fazlası) @ekoo007 arkadaşa satılmıştır.
    Dolce Gabbana - The One Gentlemen 50 ml EDT (45 ml veya fazlası) forum dışında satıldı.
    Abercrombie & Fitch - Fierce 100 ml EDT (95 ml veya fazlası) @fatmucu arkadaşa satılmıştır.
    Chanel - Allure Homme Sport Eau Extreme 50ml EDT (40 ml veya fazlası) @roy84 arkadaşa satılmıştır.
    Gucci - Pour Homme II 100 ml EDT (95 ml veya fazlası) @roy84 arkadaşa satılmıştır.
    Versace - Eros 50 ml EDT (45 ml veya fazlası) forum dışında satıldı.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilanınız hayırlı olsun..bu siteden başka bir sitede (parfüm ile ilgili olan forumlarda) üyeliğiniz var mı acaba ? referans olması açısından soruyorum..birde parfümlerin kaynakları konusunda da bilgi verirseniz daha hızlı sirkülasyonunuz olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 7 Nisan 2015; 13:59:07 >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Blogları sadece okuyorum. Herhangi bir üyeliğim yok.

Parfümleri Türkiye'deki sitelerden satın aldım. Bazılarıda hediye olarak geldi.
    Mizu, HepsiBurada, Hızlıal ve Trendyol'dan aldım.

Sadece Chanel Bleu EDP Berlin Duty Free'den aldırdım.

• selam takas düşünürmüsünüz...?
  • Takas düşünmüyorum. Teşekkürler

• hackintosh H kullanıcısına yanıt
    Chanel Allure sport ve Shiseido Zen for men i rezerve eder misiniz? 2 gün Max lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roy84 kullanıcısına yanıt
    Chanel Allure Homme Sport Extreme ve Gucci Pour Homme II @roy84 satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackintosh -- 14 Nisan 2015; 15:59:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hackintosh H kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı satışlar.... ilan açıklamanızı okurken sesli güldüm hanımlar hobiden anlamıyorlar gerçekten :D:D
  • rasta82 kullanıcısına yanıt
    Bende gülüyorum. En komik tarafı hem kalabalık yapıyor bunlar deyip istememesi. Hemde şişelerin tozlarını alması. Nasıl tezat bir durum.

• Satışa koymadığım fakat ilan mesanıdaki toplu fotoğrafta görünen birkaç parfüm daha var.

Abercrombie & Fitch - 8 50 ml EDP (Berlin Duty Free) 45ml veya fazlası 140 TL
    Paco Rabanne - Invictus 100 ml EDT (mizu.com) 95 ml veya fazlası 160 TL
    Christian Dior - Higher 100 ml EDT (mizu.com) 95 ml veya fazlası 175 TL
    Giorgio Armani - Emporio Armani Lui 100 ml EDT (hepsiburada.com) 95 ml veya fazlası 140 TL

Yukarıdaki parfümlerin satın aldığım sipariş ekran görüntüsü ekleyebilirim.

• Cok ilgili bir arkadaş, güvenle alışveriş yapabilirsiniz... Birde bana versace eros ve higher ı rezerve eder misiniz? Pazartesi akşama kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkürler. Eros ve Higher rezervasyonu bitmiştir.

Eros forum dışından satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackintosh -- 14 Nisan 2015; 16:00:48 >

• Acqua di gio essenza forum dışından satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackintosh -- 15 Nisan 2015; 10:43:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Shiseido ZEN ve Chanel Bleu ekoo007 arkadaşa satılmıştır.

Diğer satılanlar için ilanı güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackintosh -- 15 Nisan 2015; 10:45:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.