Şimdi Ara

Satılık Orjinal Parfümlerim ( hepsine uygun fiyat yazdım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Orjinal Parfümlerim ( hepsine uygun fiyat yazdım)
    Creed Original Santal 72/75 ml şişe-kutu -beautycare ------------------------------------ 375 TL
    Bulgari Man Extreme şişe- kutu doluluğu bilinmiyor ama min. 90 ml - hepsiburada---- 80 TL (rezerve)
    Carolina Herrera CH Man şişe-kutu 99/100 ml - hepsiburada ----------------------------- 110 TL (rezerve)
    Cartier Declaration d'un Soir 80/100 ml şişe-kutu-bellamola------------------------------ 130 TL
    Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme intense 120/125 ml-mizu----------------------- 85 TL (rezerve)
    Tom Ford Grey Vetiver edp şişe-70/100 ml-Tekinacar------------------------------------- 175 TL
    Ysl Oud Absolu -Serdar73- kutu-şişe 77/80 ml -------------------------------------------- 110 TL
    Heeley James Agarwoud 19,5/50 ml -kutu-şişe(bilezikte çizikler mevcut) -HOCA-------- 140 TL
    Adp Essenza 85/100 ml -kutu-şişe-İtalya --------------------------------------------------- (gitti)
    Tom Ford Noir Edt 98/100 ml-kutu-şişe-boyner -------------------------------------------- 110 TL (rezerve)
    L'instant Guerlain Extreme 62,5/75 ml -şişe-kutu- ATU Duty Free ----------------------- 185 TL (rezerve)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1850 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar,

Bulgari Man Extreme ve Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme intense almak istiyorum.

Özelden görüşelim işlemleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmdogan

Creed Original Santal 72/75 ml şişe-kutu -beautycare ------------------------------------ 375 TL
    Bulgari Man Extreme şişe- kutu doluluğu bilinmiyor ama min. 90 ml - hepsiburada---- 80 TL
    Carolina Herrera CH Man şişe-kutu 99/100 ml - hepsiburada ----------------------------- 110 TL
    Cartier Declaration d'un Soir 80/100 ml şişe-kutu-bellamola------------------------------ 130 TL
    Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme intense 120/125 ml-mizu----------------------- 85 TL
    Tom Ford Grey Vetiver edp şişe-70/100 ml-Tekinacar------------------------------------- 175 TL
    Ysl Oud Absolu -Serdar73- kutu-şişe 77/80 ml -------------------------------------------- 110 TL
    Heeley James Agarwoud 19,5/50 ml -kutu-şişe(bilezikte çizikler mevcut) -HOCA-------- 140 TL
    Adp Essenza 85/100 ml -kutu-şişe-İtalya --------------------------------------------------- 250 TL
    Tom Ford Noir Edt 98/100 ml-kutu-şişe-boyner -------------------------------------------- 110 TL
    L'instant Guerlain Extreme 62,5/75 ml -şişe-kutu- ATU Duty Free ----------------------- 185 TL

Satılık Orjinal Parfümlerim ( hepsine uygun fiyat yazdım) Satılık Orjinal Parfümlerim ( hepsine uygun fiyat yazdım) Satılık Orjinal Parfümlerim ( hepsine uygun fiyat yazdım)

Issey miyake intense i almak istiyorum pm attım hocam hayırli satışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• drmdogan D kullanıcısına yanıt
    Ilan düzenlendi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.