Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILIK] RTX 3070 AORUS / 2x16GB CORSAIR RGB RAM / ASUS ROG CROSSHAIR VIII / CORSAIR H150i
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Tabi gönül ister herkes ürünlerini aldığı fiyata yada daha yukarıya satsın ama malesef ülkemizde durum böyle değil. Komple sistem için teklifim 23.000TL. Parça parça satsanızda hesapladım 25.000TL civarı ediyor şuan.
-
Teklifinizin samimiyeti olsa özelden yazardınız. İnşallah yazdığınız rakama bu sistemi bulursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ramler 16x2 ,
Hayırlısı olsun güle güle kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Hayırlı satışlar, masanın üstündeki ses kartı hangi marka - model acaba?
-
Merhaba, teşekkür ederim.
Audient iD14 v1
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tabi gönül ister herkes ürünlerini aldığı fiyata yada daha yukarıya satsın ama malesef ülkemizde durum böyle değil. Komple sistem için teklifim 23.000TL. Parça parça satsanızda hesapladım 25.000TL civarı ediyor şuan. |
Ramler 2x8 şeklinde ve ekran kartı tutucusu ve işlemci soğutucusu olmadan PSU 850w kart evga 3070 hepsi garantili şekilde 21.000 e aldım hocam şuan kullaniyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X