Şimdi Ara

Satılık Özel Botlu + 2 K Hit + Günlük 3 TL Gelir + Özel Uygulamalı Film Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Site için istenen fiyat: Ö.M
    Sitenin aylık getirisi: Reklam Konulmadı
    Sitenin açılış tarihi: 08.09.2010
    Kategori, sitenin içeriği nedir : Film - Dizi - Genel
    Domainin yaşı: 1
    Hosting dahil midir: Evet
    Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
    Pagerank değeri: PR 3'dü 1 hafta önce google güncelleme yaptı PR 0'a düştü. Tekrar eski değerini alabilir.

Neden satıyorsun?
    Aslına bakacak olursanız büyük umutlarla başladığım bir projeydi. Tam olarak istediğim ziyaretçi sayısına ulaşamamış olsamda şu anda site fena bir yerde sayılmaz. 2 K bu ziyaretçiye sahip ve bu ziyaretçi sayısı kimi zaman 2.5'e ulaşmaktadır. Satış sebebime gelince artık daha fazla ilgilenemeyecek olmam ve üniversite hayatım.

Daha önce reklam konuldu mu? Ne gelir elde ettin?
    Benim reklam anlayışım bazılarınıza ters gelebilir. Şöyle ki; Ben bu web sitesini ilk kurduğumda *arez içeriğe sahip değildi, ancak hit sağlamak amacıyla *arez sektörüne girdim ve malesef adsense kullanamayacağımdan ötürü pek fazla reklam yerleştirip gelir ölçme şansına sahip olmadım. Ancak şu an bu ziyaretçi sayısı ile günlük 3 TL kazanma şansına sahibim. Şu reklam firmasının vermiş olduğu pop-up ile bunu yapabilirim ancak web sitemi yakın arkadaşlarımın ve akrabalarımında takip etmesi sebebiyle +18 içerikte reklam koyamam. Alacak arkadaş bunu göze alabilirse koyar, veyahutta bu hite başka reklam firması arayışlarına girişebilir.

Madem daha önce reklam yerleştirmemişsin neden "Günlük 3 TL Gelir" diye başlık attın?
    Bu hite 3-4 ay önce kavuştum ve arternatif bir reklam firması bulamadığım için (+18 olmayan) ben de siteyi reklamsız bıraktım. Bugün bu hitle kazanılacak para bariz ortadadır.

Site için neler yaptınız?
    Özel fim fotu yazdırıldı. Forumdan çeşitli arkadaşlarla profil, forum tanıtımı, video baclink gibi hizmetler alındı ve bunların meyvesi toplandı. (Hit Arttı-Artıyor)

Özel Mesaj Gönder veya İste..

Ödeme: Ziraat - Garanti - Paypal
    Üyeliği olmayanlar için mail/msn: allfootballvideos@gmail.com / recep@samlioglu.com

• pm lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.