Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Palit GamingPro OC RTX3070 (LHR Değil) Satın Al 1 Aralık 2022 08:39 1 1 Satılık Palit GamingPro OC RTX3070 (LHR Değil) Daha önce madencilik rig'lerimi dağıtıp satmıştım, alan arkadaşlar memnun referanslardan bakabilirsiniz. Bu kartı en serin çalışanı olduğundan kasa toplamak maksadıyla kendime ayırmıştım. Laptop alacağım için bunu da satmaya karar verdim. 20 Şubat 2021 gamegaraj faturalıdır garantisi bitmek üzeredir, hiç bir problemi yoktur. Macun değişim zamanı gelmiş olabilir, kartı açmadım orjinal haliyle durmakta. Dileyen aldığında gerek görürse servisine bakımını yaptırabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 3 aylık 15 Pro Max 512GB Natural Titanium [SATILDI] Macbook Pro 16" M1 Max, 32 Core GPU, 4TB SSD, 64GB Ram (2 Aylık, TR Garantili) [SATILDI] Hazır Oyun-Render PC (Ryzen7 5800x+RTX3080+27" Samsung Curved Ekran vs..) Satılık Palit GamingPro OC RTX3070 (LHR Değil)