Sitenizi kurmak bizden, işletmek ve kazanmak sizden.
Aşağıdaki özelliklere sahip sizinde bir siteniz olabilir.
Script Tanımı Davet Et Kazan mantığı ile hazırlanmış Profesyonel bir scriptir. Siteye 10 Tl karşılığında Üye olunuyor. Üyelik Hesabı ile çevreye davetiye göndererek yeni üyeler kazandırılmaya Çalışılıyor. Kazandırılan üye başınada %50 (5 Tl) ücret Davet eden üyenin hesabına aktarılıyor. Üye olmak için davetiye bulunamadığı taktirde Online olarakta direk davetiye istenebilmektedir. Site sahibi yada sahiplerinin buradaki karı ise: Direk Üye olanlardan %100 (10 Tl), Davetiye ile Üye olanlardan %50 (5 Tl.)
SCRİPTİN DETAYLI ÖZELLİKLERİ 1- Üye Arama: Veri Tabanındaki kayıtlı üyelerde arama yapabilme özelliği. 2- Admin Yönetimi: Admin şifresini değiştirebilme. 3- Ödeme Talepleri: Gerekli bakiyeye ulaşarak Ödeme Talebi isteyen üyeler listelenir. 4- Gerekli Bak. Ulaşanlar: Gerekli bakiyeye (20 Tl) ulaşan tüm üyeler listelenir. 5- İçerik: » Nasıl Çalışır, » Davetiye İsteyin, » Hakkımızda, » İletişim, » Kurumsal, » Telif Hakları, » Kullanım Koşulları, » Gizlilik, » SSS, » Eğitim, » Referans Sayfası, » Havale Bildirim gibi sayfaları online olarak düzenleyebilme özelliği. 6- A- Referans Sayfası: Yalnızca onaylı üyelerin görebileceği bir sayfadır. Bu sayfadaki yönergelerle üye dilediği kadar site üzerinden online olarak davetiye maili gönderebileceği gibi referans adresini kullanarakta dilediği şekilde direk davetiye gönderimi yapabilir. Ayrıca Mail kontrolüde sistem tarafından yapılmaktadır. B- Raporlar: Onaylı üyelerin görebileceği diğer bir bölümdür. Üye kendi üyeliğine ait Kimi ne zaman davet ederek üye kazandırdı, Şuandaki hesabı, Toplam Hesabı ve Ödeme geçmişi gibi detaylı raporları görüntüleyebileceği bir sayfadır 7- Havale Bildirim: Üye olan her mail adresine giden mail içeriğinde Üyelik ücretini hangi hesaba, Ne şekilde ve ne kadar zaman içinde yapması gerektiği gibi detaylar yazan bir metin bulunur. Üyelik ücreti ödendikten sonrada yine mail içeriğinde verilen sayfadaki Havale Bildirim Formunun doldurulması istenir. Doldurulan Bu bildirimler Admin ve Moderatörler tarafından Havale Bildirimleri sayfasında Onaylanmak için bekler. 8- Üye Yönetimi: Onaylı Onaysız tüm üyelerin listelendiği bölüm. Üyeleri Düzenleme/Silme gibi tüm işlemler yapılabilinir. 9- Moderatörler: Admin sınırsız sayıda moderatör atayabilme yetkisine sahiptir. Bir ekip çalışması yada Üye sayısının çokluğu durumlarında %30 sınırlı yetkilerle yetkilendirilmiş Moderatörler çok işe yarayacaktır. Ayrıca admin, Atadığı moderatörlerin bilgilerinde düzenleme/Silme gibi işlemlerde yapabilir. 10- Üye Davetiye: Direk site üzerinden üye olmak isteyenler Davetiye İsteyin formunu doldurarak davetiye talebinde bulunurlar. İşte bu davetiyelerde bu bölümde detaylı şekilde listelenir. Yöneticilerde Tek bir tıkla hazır Davetiye gönderimi yapabileceği gibi gelen davetiyeleri siledebilir. 11- İstatistikler: Sitenin Tekil, Çoğul, Online ve İp adresi olarak Detaylı tüm İstatistik bilgileri bu bölümden takip edilebilinir. 12- Destek Yönetimi: Onaylı üyeler Kontrol Panellerinden Destek İsteyebilmektedirler. Yöneticilerde bu sayfadan Destekleri Okuyabilir, Cevaplayabilir ve Silebilir. 13- Şirket Hesabı: Bu Bölüm bu sürümde Mevcut değildir. 14- İletişim Yönetimi: Ziyaretçiler tarafından doldurulan İletişim forumları bu bölümde toplanır. 15- Toplu Mail: Toplu Mail gönderebilmek için tüm üyelerin mail adresleri bu bölümde listelenir. Gönderim yapılabilinecek Web Tabanlı Ufak boyutlu yazılımda pakette mevcuttur.
DİĞER ÖZELLİKLER* -6 aya ulaşmış 0 üyemiz bulunmaktadır, silmek için tıklayınız. -Üyelik esnasında belirteceğiniz kurallara göre üyelik sürelerini 6 ayla sınırlı tutabilirsiniz.
-3 ay da 20 TL ye ulaşamayan 0 üyemiz bulunmaktadır, bakiyelerini sıfırlamak için tıklayınız. -Yine belirleyeceğiniz Üyelik kurallarınıza göre işlem yapabileceğiniz ilave bir özelliktir.
Eklemeler: *Kurulum tarafımızdan yapılacaktır. *İsteğe göre uyarlama işlemi alıcıya aittir. Bu konuda ücretli / ücretsiz desteğimiz bulunmamaktadır. ancak, Script ile ilgili Tüm Grafik, Reklam ve Flash Bannerlar alıcıya verilecektir. *Script Asp ile kodlanmıştır. Windows sunucularda çalışır. *Mail bileşeni olarak Persist kullanılmıştır.
eger ki sen programci olaydin demo user'a sifre degistirme yetkisi vermemeyi akil ederdin
bu scripti satın almak istiyorum. eğer elinde benzer script olan varsa veya bu scripti iletebilecek birileri varsa(ilan sahibi dahil) makul bir ücret karşılığı iletişime geçebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: 26_bbz_26
eger ki sen programci olaydin demo user'a sifre degistirme yetkisi vermemeyi akil ederdin
İnternetten para kazanma scriptim satlık şuan aktif sosyalkazanc.com Domain ismini ve hostunuda verecegim icerisinde kendiniz paket olusturup uyelerinize uye basina ve alt uyelerinden ne kadar kazanacagini ayarlayabiliyosunuz host paketi turkiyeden alinmis hic bi sorun yasanmiyor sistemi 2 gun once aktif ettim bikac bedava uyelik dagittim 20 50 100 ve 500 luk paketler var 2 tane 20 tllik paket satildi 2 gun icinde adam akilli reklami yapilirsa kazanc saglayacak bi sistem google playda uygulamasi mevcuttur youtubede kazanc yontemi nasil kazanilir diye videosu var ve en onemlisi sistemde sosyal paylasim yapilabiliyor facebook gibi yani aradigin hersey eksiksiz canli destek hatti var birisi sitene yazdiginda senin telefonuna geliyor carsida olsanda canli destek verebilirsin kendim kamuda calistigim icin vaktim olmuyor devamli kontrol edemiyorum onun icin satiyotum fiyat 2,000 tldir dusunurseniz 0545 482 87 81
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muyapp46 -- 28 Temmuz 2015; 15:46:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >