Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Parfümler - Set Olarak Süper Fiyat Satın Al 8 Temmuz 2014 00:20 1 1 Satılık Parfümler - Set Olarak Süper Fiyat Selamlar, Alıp kullanmadığım ya da hediye gelip kullanamadığım parfümlerin hepsini bir arada satıyorum. İsimler ve Durumları Şu Şekilde; LA NUIT DE L'HOMME EDT 100 ML- Yves Saint Lauren - HB fiyatı 180TL - 2/3'ü mevcut Prada Infusion D'Homme Edt 100 Ml - HB Fiyatı 272TL - 1/2'si mevcut Prada Infusion D'Homme After Shave 100 Ml - 1/2'si mevcut Hilfiger Man - EDT 50ML - Full Bvlgari Aqva - EDT 100ML - 1/2 si mevcut Axe Apollo - EDT 100ML - Full Resimleri de yolluyorum. Kargo bedeli alıcıya aittir. Kozyatağı Carrefour veya civarında elden teslimat olabilir. Hepsinin toplu fiyatı 200TL dir. Ayrı ayrı satış yapmak istemiyorum. Sorunuz olursa iletin. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LG DVD+DIVX PLAYER USB HDMI
Resimler eklendi... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LG DVD+DIVX PLAYER USB HDMI