Şimdi Ara

Satilik Pasaport kayit hakkı 130TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SATILDI
    Kendime ait olan pasaport kayit hakkimi ihtiyacim olmadigindan 130 tl ye satiyorum. Odeme sonrasi islem yapilacaktir. Forumda eskiyimdir referans verebilirim, hicbir sorun yasamazsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasova -- 1 Ekim 2014; 10:03:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tasova

Kendime ait olan pasaport kayit hakkimi ihtiyacim olmadigindan 150 tl ye satiyorum. Odeme sonrasi islem yapilacaktir. Forumda eskiyimdir referans verebilirim, hicbir sorun yasamazsiniz....

hayırlı satışlar

pasaportunuzun ve ülke dışı giriş cıkıs tarihinizi satın alacak kişi yada kişilerle paylaşırsanız sorun yasamazsınız zaten aksi taktir'de 3 yada 2 ay sonra imei patlar :) (bilmeyenler için kücük bir acıklama sadece)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Kendime ait olan pasaport kayit hakkimi ihtiyacim olmadigindan 150 tl ye satiyorum. Odeme sonrasi islem yapilacaktir. Forumda eskiyimdir referans verebilirim, hicbir sorun yasamazsiniz....

hayırlı satışlar

pasaportunuzun ve ülke dışı giriş cıkıs tarihinizi satın alacak kişi yada kişilerle paylaşırsanız sorun yasamazsınız zaten aksi taktir'de 3 yada 2 ay sonra imei patlar :) (bilmeyenler için kücük bir acıklama sadece)

Artniyetli olunduktan sonra her türlü patlar zaten. Ben eşin dostun vs değil kendi pasaportuma ait hakkımı satıyorum. Alacak kişi tc ve ismimle vergisini yatıracak zaten kalan kısım e-devletten 5 dk lik işlem..

• quote:

pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL SATILIK PASAPORT HAKKI BURSA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.