Şimdi Ara

Satılık peugeot 407 orjinal navi rt3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yurt dışından getirttiğim pırıl pırıl araba mı satmak zorunda kaldığım için takamadığım rt4 orjinal navigasyon mp3 telefon sistemi mi satıyorum

gitti gidiyorda ilanı mevcuttur.

Burdan Bakabilirsiniz

orjinal üründür servisten yenisini sordum montaj falan 5000 euro yu geçiyor

takdir sizin tekliflerinizi bekliyorum

Resimler Yenilenmiştir. Saygılar

Ekran la RT4 Arasındaki Kablo vardır bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin_forever -- 22 Ekim 2009; 11:35:39 >

• RT3 u takip aracini oyle satsan bence gittigidiyordan daha iyi para getirir toplamda.
  • hoca maalesef aracı sattım daha sonra ürün elime geçti sağlık olsun alana hayırlı uğurlu olsun şimdiden
  • merhaba kuzenim arıyor 407 ye
    alabiliriz bu ürünü

parçaları tam olarak yazabilir misin
    gördüğüm kadarı ile
    ekran var
    rt3 var
    çerçeve var

anten , anten kablosu ,mikrofon,vantilatör,fiberoptik,vs.. elinzde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 3 Ekim 2009; 16:35:30 >
  • vantilatör anten ve mikrofon yok ama temin edebilirim 407 de vantilatöre gerek yok diye b,iliyorum
  • 053202411516 05424955454 telefonunuzu bekliyorum acil aqrasanız görüşelim
  • 05324211516 05424955454 numaradan ulaşabilirsiniz alıcıyım
  • merhaba size ulaşamıyorum sabahta mesaj gönderdim ancak bana ulaşırsanız sevinirim saygılar
  • hocam telefon numarasını yanlış yazmışım 0532 241 15 16 0542 495 54 54 satmadıysanız hemen görüşelim yoksa ebay dan sipariş edicem
  • hocam forumdamısın görüşe bilirmiyiz
  • hocam maalesef sattım ama bir tane daha getirteceğim birde rt4 aldım onu kendi aracıma takıyorum cuma elimde olacak forumda paylaşacağım ebay den sakın türkiyeye getirtmeye çalışma gümrüğe takılır kocaman bir vergi sokuyorlar mümkünse yurt dışından bir yakınının üzerinden getirt
  • bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim telefon numaram sende var saygılar
  • arkadaşlar 407 için rt3 geldi sadece gps gsm anteni yok diğer herşeyi var ekran ,ekran çerçevesi ,rt3 mp3 olan,ve ekstra fan ünitesi almanıza gerek yok kendi içinden fanlı sadece servise götürüp taktırıp vin kodu girilecek birde en iyisi 407 de rd4 teybi çıkartıp direk aynı kabloya bağlıyorsunuz cihaz çalışıyor 307 207 gibi extra bir sürü kablo fan ünitesi anten kablosu hiç bir şeye gerek yok birebir üzerindeki kablolarla çalışıyor tekliflerinizi bekliyorum burdan istek olursa buraya resim koyabilirim
  • foto olursa iyi olur tabi..fiyat nedir?özelse PM atabilirsiniz...
  • özel değil hocam özel olsa burda paylaşmam bana maliyeti ön panel falan 1.450 tl ye geldi fransa dan almanya ya sevkiyat ordan tr giriş falan eğey bir çaba sarfettim cihazı son fiyat 1.750 ye bırakıp hayırlı olsun demeyi düşünüyorum
  • alıcıyım hocam son ne oluur resımlerını koyarmısınız
  • hoca son fiyat yok alırsan bu para yapabileceğim bişey yok tak kullan işi bitir hiç bir eksiği yok
  • hocam şu cihazı senden bir türlü alamadım bir ararsan para mühim değil görüşelim 05322411516
  • gittigidiyordan istediğin teklifi verdim acelem var hocam yoksa geçende söyledim san aebay dan alıcam diye ancak yiğen 30 gün sonra gelecek o kadarda vaktim yok saygılar
  • ...
    yanlış anlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 21 Ekim 2009; 23:57:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.