Şimdi Ara

SATILIK - Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX - Faturalı garantili kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşıma yeni sistem toplamıştım içinde de ITX anakart kullandık havadar olsun diye lakin yer sıkıntısı olmaya başlayınca gidip yeni kasa alalım dedik ITX yapıda. O nedenle bu kasa da boşa çıktı QP Bilişim'den alınma faturası duruyor tertemiz çiziksiz kutulu kasa.
    İçinde 3 tane RGB Phanteks fanı var.

Kasanın RGB Fanlı modeli link : Burayı tıklayın..
    inceleme linki : tıklayın...

Fiyat : 550TL

NOT : Lütfen alıcılar dışında mesaj yazılmasın kasanın linkini de attım arzu eden gidip sıfırını alabilir. TAKAS veya Pazarlık yoktur arkadaşlar.

SATILIK - Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX - Faturalı garantili kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 23 Kasım 2020; 15:20:56 >

• Kasa baya güzelmiş. Malzeme kalitesi vasat değildir muhtemelen. Yakından incelemek isterdim doğrusu. Kolay gelsin.
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    Hocam kuzenim P500A alma niyetinde iken malzeme kalitesini pek beğenmediği için P600S almıştı ama bu arkadaşın P400A gayet uygun fiyatlı olduğu için kalitesine göre alınabilir.
  • Şu ara tam olarak böyle bir kasa arıyorum esasında ama , bütçe olarak beni aşıyor şimdilik. Dipnot olarak söylemek gerekirse , ilanımda z170 anakart var belki takas düşünülebilir.. Takasla ilgili herhangi bir not düşmeyişinize binaen yazıyorum tabi.
  • Takas ve pazarlık olmadığını yazmayı unutmuşum kusura bakmayın şimdi düzenledim ilanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.