Şimdi Ara

SATILIK Phenom II X4 955, 8GB DDR3, 250GB SSD, 6850 - 1GB 256bit e.kartlı kasa 1600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
2
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SATILIK Phenom II X4 955, 8GB DDR3, 250GB SSD, 6850 - 1GB 256bit e.kartlı kasa 1600 TL

PCmi yenilediğim için ekteki içeriğe sahip PC kasasını satıyorum. 

Phenom II X4 955 Black Edition işlemci

2x 4GB 1600mhz DDR3 Kingston ram,

Gigabyte MA785GT anakart (2x ekran kartı, 4x ram, dual bios, ultra durable)

256 GB WD Green SSD

HD6870 - 1 GB 256 bit, Dx 11.2 ekran kartı

500W Psu + Xigmatek Kasa

Asus DVD RW sürücü

Full HD çözünürlükte, GTA V oynatabiliyor. Chrome'da tonlarca sekme ile stabil bir kullanım sunabiliyor. Geçen haftaya kadar excel, temel photoshop, film izleme ve haftada 5-10 saat oyun için kullandım. 

EBA, ofis kullanımı vs. için fazlaca iş görebilecek güçtedir. Tüm sistem ve parçalar stabildir. 

Athlon II X2 250 çift çekirdek işlemci de hediye edebilirim, fanıyla birlikte duruyor.

İstediğim fiyat 1600 TL'dir.

Bursa içinde elden teslim, diğer şehirlere alıcı ödemeli indirimli kargolayabilirim. 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam PM attım, bir de fotoğrafları ve ekran görüntüleri var mı Windows/PC özellikleri/aygıt yöneticisi bölümlerden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.