Şimdi Ara

((Satılık)) Pioneer CS-595 |Sorunsuz| Süper Ses Kalitesi | Süper Fiyat| 70Wx2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hoparlör arayanlar için süper bir seçim. Pioneer CS-595 Ses kalitesi süper gerçekten pioneer in kalitesi zaten tartışılmaz. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. İşte ürünün orijinal resimleri ;

Elimde bunlardan 2 adet mevcut. 2 sininde resimlerde görüldüğü gibi hiçbir sorunu bulunmamakta. Sadece dışının kaplamasında çok az sökülmeler var. Zaten çok az kullanıldı. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Fiyat:

1 tanesi : 80 TL
    2 tanesi : 150 TL

İstanbul içi elden teslim edilir. İstanbul dışına ürünler alıcının istediği kargo şirketi ile kargolanır. Kargo parası alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• kullanan warmı ürünün bass kalitesi nasıl

kullanmak için anfi şartmı kendi anfisi warmı
  • ürünün bass kalitesi süper anfiyle çalıştırmak zorunda değilsin mesela ben şuan on board ses girişine bağlıyorum yinede ses çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bart:) -- 21 Şubat 2010; 14:55:35 >
  • ama tabi tam performans için anfi almalısın
  • düşünüyorum ama denemeden almak zor bi incelemesi reviewi falan yokmu

• bu video ya bakabilirsin cs 595 i bulamadım ama bi düşük modelini buldum cs 565
    http://www.youtube.com/watch?v=aZzkwKWNiWc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bu tek takımmı yoksa çift takımmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: EX_PRO

dostum bu tek takımmı yoksa çift takımmıdır

valla sorunu tam anlamadım kusura bakma ama bunları aldığımda zaten ikili satılıyordu yani böyle 2 si takım halindeydi.
  • demek istediğim şuydu elinde 2 tane mi var 4 tanemi

quote:

valla sorunu tam anlamadım kusura bakma ama bunları aldığımda zaten ikili satılıyordu yani böyle 2 si takım halindeydi

ben sorumun cevabını aldım teşekkürler
  • Hocam bunların aynısından bendede var çok uzun yıllar kullandım kendi müzik setine bağlıydı ama müzik setinin sağ çıkışı yanınca kenara kaldırdım nasıl oluyorda bunlar onboard ses kartınla çalışıyor ? ben bağladım çok cılız ve kalitesiz bir ses verdi anfisiz olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 13 Nisan 2010; 20:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Hocam bunların aynısından bendede var çok uzun yıllar kullandım kendi müzik setine bağlıydı ama müzik setinin sağ çıkışı yanınca kenara kaldırdım nasıl oluyorda bunlar onboard ses kartınla çalışıyor ? ben bağladım çok cılız ve kalitesiz bir ses verdi anfisiz olmaz

idare ediyoruz anfisiz ses çıksın işte pc den
    tabi bunu alacak arkadaşta anfisiz kullanmak için almaz heralde

• slm sıze ulasabılecegım numranız varmı cıddı alıcıyım cevap bklyrm
  • ben de bu seti kullanıyorum ama apartmanda oturuyorsanız hevesiniz kursağınızda kalabilir, ayrıca pc çıkışına kolonları bağlamak kolon ve çıkışa zarar verebilir bir ara ben de denedim amfi yanınca ama öyle yapmamak en iyisi
    bu setin kendi tape deck i ve içinde de amfisi bulunmakta ama bir şey dikkatimi çekti, bütün sitelerde bu ürün 70w x2 olarak görülmesine rağmen benim yaptığım testlerde (sony 70w x2 müzik seti ile) diğer müzik setinin son sesi buna yaklaşamadı bile ve bunun amfisinde total power 270watts yazmakta bu da kafamı karıştırdı biraz daha iyi bilen ve kullanan varsa bir yorum yazabilir mi
  • bende iki tane varr aynısı bilmiyorum cs modeli pioneer benziyor iyi ses alabilmeniz kendi özel amfisi var pioneer deck 170 watt amfisi var onu bulabilirseniz bnce bulunmaz harika ses alırsın bn kullanıyorm mahalleye koner veriyorum :D:D
  • aslında çok iyi bass varda patlar diye korkuyorum 4 sene oldu biz alalı 500 liraydı acaba patlar mı amfide bassı -2 kullanıyorum pc ye bağlıyorum ordada -2 yapıyorum ama yinede camlar zıngırdıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.