Şimdi Ara

SATILIK PIRIL PIRIL SIFIR GİBİ 90 SAAT KULLANILMIŞ EPSON EB-S02

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ÜRÜNÜ SIFIR ALIP KULLANMAK NASİP OLMAMIŞ BİR ARKADAŞTAN SATIN ALDIM.
    ALALI 3 AY KADAR OLDU, BENDE PS3 SALONU VAR ARKA ODAYI ÖZEL VİP YAPIP SES SİSTEMİ İLE PERDE ODASI YAPMAYI PLANLIYORDUM.
    ODAYI AYRI KİRAYA VEREREK PLANLARDA DEĞİŞİKLİK OLDU.
    PS3 SALONU SAHİP ARKADAŞLARA ÖNERİMDİR ŞAHANE GÖRÜNTÜ KALİTESİ VE HARİKA PARLAKLIĞI VAR CİHAZIN TAMAMEN KARANLIK BİR ODADA GÜZEL BİR 5+1 SES SİSTEMİ İLE İNANILMAZ OYUN OYNATIR MÜŞTERİYİ TOPLARSINIZ.

DEDİĞİM GİBİ PLANDA DEĞİŞİKLİK OLUNCA SATMAK ZORUNDA KALDIM ARTIK ONU OYNATACAK KADAR BÜYÜK BİR ODAM YOK MALESEF :(((

SIFIR FİYATI HALEN YÜKSEK OLAN BU CİHAZ NEREDEYSE SIFIR VE TERTEMİZ BAKILDI ÖNEMLİ ÖZELLİJKLERİNİ AŞAĞIDA BELİRTTİM.

Çok parlak çıkış: 2.600 lümenlik Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı
    HDMI girişi: HD görüntünün keyfini çıkarın
    Kolay kurulum: Otomatik düşey trapezoid düzeltme
    Net ayrıntılar: 3000:1 kontrast oranı:
    Uzun Lamba Ömrü 5000 saat lamba ömrü sayesinde doya doya dev ekran keyfi
    HDMI girişi, keskin ve net görüntüler elde etmek için bir dizi yüksek çözünürlüklü aygıtı bağlayabileceğinizi ifade eder. Bilgisayarsız kullanım özelliğiyle başka aygıtları açmadan doğrudan bir USB çubuğundan fotoğraflarınızı sunabilirsiniz.

Kısa bir yansıtma mesafesi ve sadece 2 metreden yansıtılan 68 inç ekran boyutu sayesinde bu projektör, çok kısa bir uzaklıktan büyük boyutlu ekran görüntüleri üretebilmektedir. Dahili 1 watt'lık hoparlörü net bir ses çıkışı sağlamaktadır. Üstelik otomatik dikey trapezoid düzeltme özelliğiyle görüntüyü hizalamak hızlı ve kolaydır.

CİHAZ KOMPLE KUTULU KUMANDALI SIFIR GİBİ POŞETLERİNDE VE ÇANTASIYLA VERİLECEKTİR.
    ALAN ARKADAŞ DAHA 1 SENE GARANTİSİNİN OLDUĞUNU SÖYMİŞTİ YANILMIYORSAM.
    YANINDA 200 TL DEĞERİNDEKİ 180X180 PERDEYİ PAZARLIK YAPMAMA ŞARTIYLA ALAN ARKADAŞA HEDİYE EDECEĞİM...
    FİYAT:800 TL PERDE DAHİL...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK PIRIL PIRIL SIFIR GİBİ 90 SAAT KULLANILMIŞ EPSON EB-S02 SATILIK PIRIL PIRIL SIFIR GİBİ 90 SAAT KULLANILMIŞ EPSON EB-S02 SATILIK PIRIL PIRIL SIFIR GİBİ 90 SAAT KULLANILMIŞ EPSON EB-S02

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.