Şimdi Ara

Satılık Plantronics Audio 510 USB (Ses kartlı Gaming Headset)(Kargo Benden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kulaklık 1 yıllık olup hiçbir sorunu yokdur.Oyunu bırakmaya karar verdim ve okulların başlamasıyla satmaya da karar verdim..1 yıla yakın teknosa dan garantisi var.Kutusu vs herşeyi mevcut..Aşağıdaki Resimlerde kendi resimleridir.Fiyatı ise sadece 70 Ytl'dir.Türkiyede hiçbir yerde yokdur...Kargoyu ben karşılayacağım.

Ürün hakkında birkaç not;Kulaklık Plantronics 5.1 ses kartına sahiptir.Mikrofonuda gayet kullanışlı ve sesi net ileten bir mikrofondur..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 3 Şubat 2009; 8:57:15 >

• Hala Satılık mı bu ürün
  • Uzun süredir güncelleyemedim satış tekrar aktif...
  • Pm
  • Cevaplandı, pazarlık hoş birşeydir fakat kargo benden fiyatını yazdığım için benide düşünün biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 3 Şubat 2009; 9:48:21 >
  • PM Var Acil Bakınız
  • Evet, talibiz kulaklığa ilgilenirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü halâ satıyor musunuz ?
  • Satış iptal edilmiştir,teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.