Şimdi Ara

Satılık Playstation 4 Ve Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üzülerek ilana başlamak istiyorum. Ürünü satma sebebim tamamen kredi kartı borcumu ödemem içindir.Üstelik bugün işten ayrılmam da cabası. Yoksa severek oynuyordum playstation'ımı :) Herneyse konuya gelicek olursak 3 ay önce almış aldığım Resmi Sony TR Garantili olan playstation 4ü , aksesuarları ve oyunlarını satmak istiyorum.Kredi kartı borcumu ödedikten sonra tekrar taksitle almayı düşünüyorum müsait bir zamanda. Ürünler hiçbir şekilde yerinden dahi oynatılmamıştır. Ürünlerin hiçbirinde çizik yoktur bırakın ürünleri kutularında dahi çizik yoktur arkadaşlar.

Satmak istedigimi ürünleri belirtmek isterim.

Playstation 4 500 GB (PAL) Resmi Sony TR Garantili Cihaz
    2 Adet Orjinal Dualshock 4
    Orjinal Playstation 4 Şarj İstasyonu
    Fifa 14 (Kutulu) , İnfamous Second Son (Türkçe Dublaj - Kutulu) , Battlefield 4 (Kutulu) , Trials Fusuion (Makinenin İçinde Yüklü) , Rosegun (Makine İçinde yüklü) , Knack (Makine İçinde Yüklü)

Ürünlerin hepsi kutulu garantili faturalıdır. Şarj istasyonunun bile kutusu durmaktadır.Herbirinin faturası da mevcuttur.Ürünlerin toplam fiyatı MediaMarkt'deki sıfır fiyatlar baz alınarak 2.el fiyatları söylenmiştir (PS4,DS4,Oyunlar ve Şarj İstasyonu)

Toplam fiyatı : 2100 TL'dir. Arkadaşlar

Alıcı arkadaşlar PM yolu ile ulaşabilir.

Ankara İçi Elden Satış Yapabilirim. Diğer illere alıcı ödemeli kargo mevcuttur. Sanalpazar açılır (Komisyonu alıcı öder)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Playstation 4 Ve Oyunlar Satılık Playstation 4 Ve Oyunlar Satılık Playstation 4 Ve Oyunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.