Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber
    Ps 5 aldığımdan dolayi satılıktır.
    Ilk çıktığında alınmıştır.
    Yanında 3 adet dualshock v2 verilecektir.
    Kollarin 2 si sıfırdan farksız bir tanesinin sarji cabuk bitmektedir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber [SATILDI] Satılık Playstation Pro ilk sahibinden 3 kolla beraber
    Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sadece 1 kol alabiliyor muyuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt
    Hepsini beraber gitmesinj düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şarjı iyi olan kollardan birini tek düşünerseniz fiyat konuşmak isterim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrı uğraşmak istemiyorum, sen satarsın istersen kolu ama dedigim gibi üçüde sorunsuz satmak isteyecegini sanmıyorum. Ben bile ps5 oyunlarda çalışmadığından veriyorum, çalışsa vermeyeceğim zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatta Pro larda artık revize şart hocam.. 12 ye ps5 var artık 8000 ler 18 19k ya Ps5 alınabildiği zamanlardı 8000 ler
    Kolay gelsin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CUH KODU NEDİR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat takip.

• Ürün Tarafımzıdan satın alınmıştır, arkadaşa çok stabil iletişim için çok tşk ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.