Şimdi Ara

Satılık Ps 3,Move Set,2 adet Ds3,14 Oyun 600 tl Son indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    fazla anlatmaya gerek yok.resimler her şeyi gösteriyor.garantisi yeni bitti.cihazda bir sıkıntı yok.ps4 aldığım için satıyorum. 160 gb.indirim takas vs yok maalesef.teşekkürler  Satılık Ps 3,Move Set,2 adet Ds3,14 Oyun 600 tl Son indirim Satılık Ps 3,Move Set,2 adet Ds3,14 Oyun 600 tl Son indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panareturns -- 3 Ocak 2015; 1:07:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

• Bu fiyat son.boşuna takip etmeyin.burada satılmazsa yazıcıoğlu na götürüp satacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: panareturns

Bu fiyat son.boşuna takip etmeyin.burada satılmazsa yazıcıoğlu na götürüp satacağım

Yazıcıoğluda Sanki Size Direk 600 TL Verecek 350-400-450 TL Arasında Alır Adamlar Last of us 20 tl saydı gta 5 40 tl Alan adamlar Kırık Makinaları 550 500 TL Alıyorlar Kırılmayan Makinayı Siz Düşünün Artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 4 Ocak 2015; 14:19:20 >

• 15 tane oyunu tanesi 20 liradan alsa 300 lira yapar.makineye de 300 verse tamam.sizin matematiğiniz yok galiba

• Fiyat çok iyi bence , ps4 alacak olmasam kaçırmazdım , oyunlar oldukça iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: lateran

Fiyat çok iyi bence , ps4 alacak olmasam kaçırmazdım , oyunlar oldukça iyi..

Insanlar alıcı değil ki,ancak boş muhabbet yapsınlar.forum liseli ergen kaynıyor.neyse satışa devam

• hocam telefon numaranizi atabilir misiniz ? kargoyu karlisiyosaniz veya fiyattan duserseniz talibiz

• quote:

15 tane oyunu tanesi 20 liradan alsa 300 lira yapar.makineye de 300 verse tamam.sizin matematiğiniz yok galiba

Ya Dayı her oyununu 20 tl sayıyor dedim ben önce yorumumu iyi oku bak sana vereceği rakamları yazıyorum orda o killzone 2 20 tl verecekler sanıyorsun sen he 20 tl verirlerse bende 4 tane killzone 2 var hemen gidip vereyim ben 20 tl satamıyorum o oyunu o dükkan alıp napacak onu makinanına 300 tl verirse ver gitsin düşünme hayırlı satışlar sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 7 Ocak 2015; 0:25:38 >

• Gereksiz polemiğe gitmek istemiyorum. Satış devam ediyor...

• MERHABALAR CİHAZI ALMAK İSTİYORUM TELEFONUM 05336599213 ARARSANIZ ELDEN ALACAĞIM YADA TEL YAZIN BEN ARAYIM ACİL.
  • Teşekkürller abicim
  • Rica

• Rezerve kalktı.Satış devam ediyor

• Arkadaşlar rica ediyorum cebini ver yarın alacağım yok şimdi alıyorum tarzı mesajlar göndermeyin bana.zamanım değerli. Ürün kadıköy de elden teslim.bu kadar.cep numaramı alıp ne yapacaksınız çok merak ediyorum. PM yoluyla tüm sorularınız cevaplandırılır.

• Arkadastan cep tlf istiyoruz,arayıp almak icin,cesaret edip veremiyor.satan kişi neden cebini vermez,yan kusurlu urun satıyor demektir yada amacı satmak degildir.senin zamanın degerliyse benimki daha degerli,cocuklar gibi siteye girip mesaj atamam,zamanım degerli ve arayıp hemen bitirmek isterim alışverişi.verirsin tlfnunu bulusur alırsın paranı,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angoras

Arkadastan cep tlf istiyoruz,arayıp almak icin,cesaret edip veremiyor.satan kişi neden cebini vermez,yan kusurlu urun satıyor demektir yada amacı satmak degildir.senin zamanın degerliyse benimki daha degerli,cocuklar gibi siteye girip mesaj atamam,zamanım degerli ve arayıp hemen bitirmek isterim alışverişi.verirsin tlfnunu bulusur alırsın paranı,

Evet tel numaramı bu arkadaşa yolladım.cihazı alıp almayacağını hep beraber göreceğiz :)

• Hocam bende ps3 alim niyetindeyim konulari geziyorum lakin sadece elden satisla isin zor telefon numarasi verip gerekirse ptt kargo ile kapida odeme yontemini tercih etmen gerekicek. Mesela ben izmirde oturuyorum acikcasi havale ile once para yollama taraftari degilim. O yuzden ptt kargo ile kapida odeme tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Hocam bende ps3 alim niyetindeyim konulari geziyorum lakin sadece elden satisla isin zor telefon numarasi verip gerekirse ptt kargo ile kapida odeme yontemini tercih etmen gerekicek. Mesela ben izmirde oturuyorum acikcasi havale ile once para yollama taraftari degilim. O yuzden ptt kargo ile kapida odeme tercih ediyorum.

Ben elden satacağım.Teşekkürler tavsiyeniz için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Hocam bende ps3 alim niyetindeyim konulari geziyorum lakin sadece elden satisla isin zor telefon numarasi verip gerekirse ptt kargo ile kapida odeme yontemini tercih etmen gerekicek. Mesela ben izmirde oturuyorum acikcasi havale ile once para yollama taraftari degilim. O yuzden ptt kargo ile kapida odeme tercih ediyorum.

Ben elden satacağım.Teşekkürler tavsiyeniz için.

Rica ederim. Iyi satislar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.