Şimdi Ara

Satılık PS3 120 GB Oyun Konsolu Uncharted 2 ve Bioshock Orijinal Oyun Hediyeli - Garantili Cihaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • chelseaSmile senin PS3 ü de ben alayım fiyat ortada 450 çalışır :D

versiyonunu 3.60 yapmısın nasıl hacklicez :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemunal -- 24 Mart 2011; 11:10:09 >
  • Diğer satan arkadaşlar kusura bakmasın ama sıfırı 600 Tl olan şeye 650 Tl kadar isteyen var bu ürünün hakkı budur satıcı arkadaşa helal olsun hakkı ile satıyor ürününü
  • Alan arkadaşıma hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullansın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• teşekkür ederim

bu arada arkadaş değerinde değil hakikaten ucuz sattı ürününü.. hakkını vermeden edemicem..tekrar tşkkürler
  • Yahu yarım saat çıkmak zorunda kaldım, olan olmuş.. 2 tarafada hayırlı olsun...
  • İyi iyi satılmış neyseki çabucak
    Şimdi hemen referansı ver konuyu da sildirin kimse görmeden :P
    Sonra daha dün 450 liraya ps sattılar ne bu fiyatlar demesinler

Hayırlı olsun alan arkadaş,bunu kaçırdım diye üzülen arkadaşları dükkanıma beklerim üstelik taksit imkanıda var reklam.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 24 Mart 2011; 12:33:01 >
  • tşkkürler.. sizede hayırlı satışlar.
  • arkadaş işlemden 1 saat sonra hemen kargoya verip takip nosunu tarafıma iletti..tşkkürler..
  • ürün 24 saat dolmadan sorunsuz birşekilde elime geçti..fiyatın uygunluğundan dolayı kuşkusuzdum desem yalan olur... ama samimiyetle sölüyorum.. neredeyse hiç kullanılmamış..sanki sıfır gibi tek tek poşetlerini açıp kontrol ettim.hala ilk günkü gibi poşetli herşey .bravo doğrusu..kutu zarar görmesin diye başka bir kolinin içine desteklenerek koyulmuşş..bu titzliği daha önce gördüğümü sölersem yalan sölemiş olurum.. herşey için tşkkürler..arkadaştan ürün alacak olanlar kesinlikle 10 üstünden 10 referanslık bir arkadaş..ne sölüyorsa o hatta fazlası diyebilirim.. tekrar tşkkürler..hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.